KHN en het Overleg van Amsterdamse Clubs bouwt aan een mooie nachtcultuur, we hebben de hulp van horecabedrijven nodig om dit te optimaliseren, promoot daarom de verkiezingen N8burgemeester.

Wij zouden het zeer op prijs stellen als horecabedrijven actief bij hun gasten de verkiezingen promoten, hiertoe zijn beeldmaterialen beschikbaar via deze link: Promotiematerialen verkiezing N8burgemeester.

Zie de volgende link voor het uitbrengen van je stem, vraag je familie, vrienden, medewerkers en al je gasten om mee te doen, hoe meer stemmen hoe meer succes! Breng nu jouw stem uit - Stichting Nachtburgemeester Amsterdam.

KHN Amsterdam werkt samen met het Overleg Amsterdamse Clubs mee aan het bouwen van een mooie nachtcultuur. De gemeente Amsterdam heeft aangegeven hier ruimte voor te willen maken, eerder schreven wij daar dit artikel over.

Voor algemene informatie kijk je hier: www.nachtburgemeester.amsterdam.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens