Voor de kerst werd de Horeca Cadeaubon al uitgereikt aan de medewerkers van Heliomare door Steff van der Zon (voorzitter KHN Beverwijk) en Stef Klein (initiatiefnemer).

Deze bon ter waarde van 25 euro kan tot 31 december besteed worden in de horeca in Beverwijk en Wijk aan Zee. Zie eerder verschenen nieuwsbericht KHN | Horeca Cadeaubon voor medewerkers van Heliomare en scholen in…

Leraren en medewerkers scholen

Voor de leraren en medewerkers van alle scholen zijn de bonnen na de kerstvakantie verspreid door Melinda van Heijningen (bestuurslid KHN Beverwijk). Melinda; “Iedereen was blij verrast en dankbaar. Ik heb aangegeven dat de horeca heel blij zou zijn als ze wachten met besteden totdat wij weer echt open mogen ipv dat ze pakketten gaan bestellen voor thuis.”

Zie hier de blije gezichten van de schoolmedewerkers.

Corona Herstelfonds

De cadeaubon wordt gefinancierd door een subsidie uit het Corona Herstelfonds van de gemeente Beverwijk. De bonnen kunnen ingewisseld worden bij alle KHN-leden in Beverwijk en Wijk aan Zee. Voor een overzicht kunnen de mensen met een bon kijken op een lijst: KHN Lijst met horecabedrijven Beverwijk en Wijk aan Zee voor inleveren voucher.

1 verzamelfactuur

We hopen dat er veel bonnen ingewisseld worden! Bewaar de bonnen goed en zorg dat je begin 2023 één factuur met alle bonnen inlevert zodat we het bedrag kunnen overmaken. Elke bon vertegenwoordigt een waarde van € 25. We zullen op een later moment een herinnering sturen met het adres waar de factuur en de bonnen naartoe gestuurd kunnen worden.

Flyer

Bekijk hier een voorbeeld van de bon en de begeleidende flyer. Tip: print de bon uit en plak hem achter het raam, zodat de mensen zien dat er bij jou bonnen ingeleverd kunnen worden.

Niet meedoen?

Wil je niet aan de actie mee doen, laat het dan even weten, dan zullen we de naam van je bedrijf uit de lijst verwijderen.

Vragen

Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Stef Klijn van Gewoon in Wijk aan Zee via info@gewooninwijkaanzee.nl of met jouw regiomanager Miriam Geerlings via m.geerlings@khn.nl of 06 53 37 95 74.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens