Horeca Maatwerk heet vanaf vandaag KHN Advocaten & Juristen. Samen met de vernieuwde uitstraling moet de nieuwe naam gaan zorgen voor een grotere naamsbekendheid en een duidelijke positionering van de diensten. KHN wil met juridische dienstverlening juridisch advies toegankelijker maken voor horecaondernemers.

“De horeca heeft behoefte aan juridische dienstverlening op maat tegen een scherp tarief”, aldus Hans Kant, manager Team KHN Advocaten & Juristen. “Met ons uitgebreide aanbod willen we daarom een belangrijke bijdrage leveren aan een goed ondernemersklimaat.”

Juridisch advies, mediation en trainingen

KHN Advocaten & Juristen kenmerkt zich door een divers portfolio. Als dochteronderneming van KHN is KHN Advocaten & Juristen hét juridisch adviesbureau voor horecaondernemers. De naam is gewijzigd, maar het aanbod op de rechtsgebieden die voor horecaondernemers van belang zijn, is hetzelfde gebleven. Denk bijvoorbeeld aan juridisch advies, procedures en mediation op de terreinen van ondernemingsrecht, huurrecht, bestuursrecht en arbeidsrecht.

Een advies waar het kan, een procedure waar nodig

De advocaten en juristen van KHN Advocaten & Juristen begrijpen als geen ander voor welke problemen en uitdagingen horecaondernemers en HR-managers staan. Denk hierbij aan vraagstukken rondom vergunningaanvragen, het aanpassen van de huurovereenkomst in coronatijd, arbeidsconflicten of advies over personeelsbeleid. Het team van advocaten en juristen biedt op een eerlijke wijze snel én efficiënt een oplossing op maat: een advies waar het kan, een procedure waar nodig. De juridische weg is echter niet altijd de oplossing. Daarom is mediation ook onderdeel van het aanbod. Hierbij gaan beide partijen onder deskundige begeleiding van een mediator samen in gesprek om tot een oplossing te komen. Ook trainingen over bijvoorbeeld arbeidsrecht en personeel in de horeca kunnen interessant zijn als ondernemers hun team in één keer willen trainen op een bepaald onderwerp.

Goede juridische dienstverlening door horecaspecialisten tegen een scherp tarief

Hans Kant: “Een nieuwe naam draagt bij aan de trots van ons team, maar zorgt ook voor meer herkenbaarheid bij onze cliënten als het gaat om wie we zijn, waar we staan en waar we naartoe willen. Onze ambities reiken verder dan het beeld dat men van ons heeft. Daarom is het belangrijk om dit beter te communiceren. KHN Advocaten & Juristen levert erg goede juridische dienstverlening door horecaspecialisten tegen een scherp tarief. Leden van KHN kunnen hierbij rekenen op een nóg scherper tarief.”

Succesverhaal

Eerder dit jaar behaalde een advocaat van KHN Advocaten & Juristen het allereerste succes in een bodemprocedure over de huurbetaling tijdens de coronacrisis. Voor een restaurant werd 50% huurkorting afgedwongen tijdens de sluiting door de coronacrisis en 25% huurkorting voor de periode waarbij een sluitingsverplichting van 22:00 uur gold. Het restaurant kon na afloop rekenen op een flinke huurprijsvermindering.

Juridisch advies nodig?

De naamswijziging is onderdeel van de transitie van de onderneming die tot doel heeft om horecaondernemers op een eerlijke wijze snel én efficiënt een oplossing op maat te bieden en daarmee haar toegevoegde waarde te vergroten. Meer weten? Bel 0348 48 94 19 of kijk op www.khnadvocatenenjuristen.nl.

Korting voor KHN-leden

Leden van KHN kunnen rekenen op een gereduceerd uurtarief van € 185 in plaats van € 220.