Als horecabranche denken we graag mee en nemen we onze verantwoordelijkheid, zodat we allemaal op een veilige en gastvrije manier kunnen blijven genieten van de horeca. Op verzoek van het kabinet hebben we onze ‘horeca advieslijst corona’ verder aangevuld met interventiemaatregelen. Het Horeca Sectorplan Corona is na technisch deskundigenadvies ook technisch geactualiseerd in de versie van 26-8-2022.

In het ‘Horeca Sectorplan Corona’ staan om te beginnen vrijwillige adviesmaatregelen die jij als horecaondernemer kunt nemen om de veiligheid van je medewerkers en gasten te waarborgen. Kijk naar het sectorplan, bedenk wat werkt voor jouw bedrijf en betrek je team hierbij. Uiteindelijk is het hoofddoel om al onze gasten en medewerkers een veilige en gastvrije uitgaansomgeving te bieden en ervoor te zorgen dat zo min mogelijk mensen besmet worden met het virus.

Ook geven we in het plan onze kijk op ‘interventiemaatregelen’. Dat zijn maatregelen die niet vrijwillig zijn, maar eventueel door de overheid worden genomen. Wij vinden dat er bij interventiemaatregelen altijd sprake moet zijn van financiële compensatie voor ondernemers die schade lijden. We benoemen interventiemaatregelen die de horeca weliswaar pijn doen, maar hier kunnen waar we achter kunnen staan als de overheid deze verplicht én financieel compenseert. Maar we zijn ook duidelijk over welke interventiemaatregelen voor de horeca NIET aanvaardbaar zijn. Lees hier meer over onze visie op de sectorplannen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens