Op 21 september is er weer een hoteloverleg van KHN Amsterdam. De ideale gelegenheid om je te laten informeren over actuele zaken die relevant zijn voor jou als hotelier/manager.

En dit keer met bijzondere top gastspreker. Remy Gieling, oprichter van ai.nl en expert op het gebied van artificial intelligence (AI) en ChatGPT. Hij vertaalt in begrijpelijke taal wat AI en ChatGPT voor een impact hebben op banen en bedrijven en uiteraard ook op de hotelsector. Remy geniet landelijke bekendheid via TV, radio en vele andere media.

We nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Wat: Hoteloverleg KHN Amsterdam
Wanneer: 21 september 2023
Hoe laat: 10.00 tot ca. 12.00 uur met aansluitend een netwerklunch tot ca. 13.00 uur.
Waar: Park Plaza Victoria Amsterdam, Damrak 1-5, 1012 LG Amsterdam

Agenda (onder voorbehoud)

  • Opening en mededelingen.
  • Actueel nieuws KHN Amsterdam, o.a. appgroep hoteliers, Flyer toeristenbelasting inwoners Amsterdam, update Toeristenbelasting, update CAO.
  • Bnext, op weg naar een schoner Nederland door het recyclen van afval.
  • Booking.com, een update.
  • De toekomst van AI en ChatGPT, door Remy Gieling.

Aanmelden
Een aantal hoteliers hebben zich al aangemeld. Heb je dat nog niet gedaan? Stuur dan een email naar amsterdam@khn.nl. Vermeld daarin de naam van jouw hotel, jouw voor- en achternaam, e-mailadres en of je gebruik wilt maken van de lunch. Ben je er niet bij maar wil je voortaan wel direct geïnformeerd worden over actueel nieuws en ontwikkelingen over hotels in Amsterdam registreer je dan voor de appgroep voor hotels die binnenkort wordt aangemaakt.

Verder vragen we je aandacht voor het volgende: