Aan het einde van een subsidieperiode moet je als ondernemer jouw daadwerkelijke omzet doorgeven bij de RVO. De zogenaamde vaststelling. De deadline voor de vaststelling van TVL Q1 2021 is op 11 november, 17 uur. Lever je niet op tijd jouw omzetgegevens aan, dan gaat het RVO ervan uit dat je geen recht hebt op een tegemoetkoming. Je moet dan het voorschot terugbetalen.

Wat moet je doen?

Ga naar mijn.rvo.nl/tvl voor alle inhoudelijke informatie over de regelingen en om direct jouw vaststelling aan te vragen. Wil je meer weten over het aanvragen van de definitieve berekening TVL? RVO heeft alles over de TVL op een rijtje gezet.

Let op! Ook al verwacht je dat je geen recht hebt op een nabetaling of dat je zelfs een deel van het
ontvangen voorschot moet terugbetalen, vraag altijd uiterlijk 11 november de definitieve berekening aan.

Wanneer heb je een accountantsverklaring nodig?

Ondernemers met een TVL-aanvraag van € 125.000 of meer moeten een accountantproduct direct meesturen bij het indienen van de vaststelling. Dit geldt voor alle ondernemers, mkb-bedrijven en grote ondernemingen. Neem hiervoor contact op met je accountant. Let op, enkel accountantskantoren kunnen dit product leveren.

31 oktober: deadline definitieve berekening NOW1

Heb jij vorig jaar in de periode maart-april-mei gebruik gemaakt van de eerste aanvraagperiode NOW? Dan moet je jouw definitieve berekening aanvragen vóór 31 oktober.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens