Als je met voedsel en drinken werkt, is veiligheid van groot belang. Als ondernemer ben je er verantwoordelijk voor dat iedereen binnen je bedrijf volgens de regels werkt. Zijn jij en je medewerkers volledig op de hoogte van die voedselveiligheidsregels?

Onze partner Service HACCP Safety Curaçao (SHSC) biedt maandelijks een tweedaagse training voedselveiligheid voor horecamanagers en -medewerkers aan. Als lid van KHN Curaçao krijgen jij en je medewerkers ANG 100 korting.

Wanneer?

30 en 31 oktober 2023
27 en 28 november 2023

Voor wie?

De training is bedoeld voor ondernemers, managers en werknemers in de horeca op Curaçao, zoals restaurants, hotels, catering, cafés, bars, fastfoodrestaurants, afhaalrestaurants, keukens, ziekenhuizen en personen die zich bezighouden met voedselveiligheidssystemen.

Deelname certificaat

Alle cursisten ontvangen na het voltooien van de tweedaagse training een certificaat van deelname van SHSC. Dit certificaat wordt erkend door het Ministerie van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport (OWCS) van Curaçao.

Wil je meer informatie over het cursusprogramma, de kosten of wil je je aanmelden? Lees hier dan meer.