Als je met voedsel en drinken werkt, is veiligheid van groot belang. Als ondernemer ben je er verantwoordelijk voor dat iedereen binnen je bedrijf volgens de regels werkt. Zijn jij en je medewerkers volledig op de hoogte van die voedselveiligheidsregels? Onze partner Service HACCP Safety Curaçao (SHSC) biedt maandelijks een tweedaagse training voedselveiligheid voor horecamanagers en -medewerkers aan. Als lid van KHN Curaçao krijgen jij en je medewerkers ANG 100 korting.
De training voedselveiligheid en hygiëne van SHSC besteedt aandacht aan de volgende onderwerpen:
De training is bedoeld voor ondernemers, managers en werknemers in de horeca op Curaçao, zoals restaurants, hotels, catering, cafés, bars, fastfoodrestaurants, afhaalrestaurants, keukens, ziekenhuizen en personen die zich bezighouden met voedselveiligheidssystemen.
Alle cursisten ontvangen na het voltooien van de tweedaagse training een certificaat van deelname van SHSC. Dit certificaat wordt erkend door het Ministerie van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport (OWCS) van Curaçao.
Werknemer: ANG 400,- per persoon (ANG 500,- voor niet-leden)
Eigenaar/manager: ANG 500,- per persoon (ANG 600,- voor niet-leden)
Kortom: een ledenvoordeel van ANG 100,- per deelnemer!
Bekijk hier de trainingskalender voor 2024.
Ben je geïnteresseerd of wil je je aanmelden? Vul dan dit formulier in of bel +59995110938 (ook WhatsApp). Click here for the English version.