At Your Service Caribbean is er om jouw onderneming te versterken met hospitality trainingen van hoge kwaliteit. Ook kun je bij ons terecht voor het detacheren van bekwaam personeel.

Jouw KHN-voordeel:

  • 10% korting voor in house trainingen
  • 10% korting op gedetacheerd horecapersoneel

Gediplomeerde uitzendkrachten

Heb je een tekort aan personeel? Onze uitzendkrachten zijn stuk voor stuk gediplomeerd met een SVH-diploma en worden met zorg begeleid door ons team. Van communicatie tot instructies en evaluaties, wij nemen het volledige proces op ons. In het geval van onverhoopte uitval zorgen wij direct voor een snelle vervanging, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Ook verzorgen we alle afdrachten en loonadministratie.

We zijn een SVH erkende opleider, wat betekent dat ons personeel niet alleen gediplomeerd is, maar ook een echte gastvrije en professionele houding heeft volgens internationale standaarden.

Trainingen

Bij At Your Service hechten we waarde aan onze mensen. We investeren niet alleen in gekwalificeerd personeel, maar geven ook extra trainingen, terugkom-events en persoonlijke aandacht. Daarmee leveren we gemotiveerde en professionele teamleden, wat uiteindelijk bijdraagt aan het succes van jouw onderneming.

Heb je specifieke vragen of wensen? We staan klaar om te luisteren en te helpen, want we geloven dat een soepele samenwerking essentieel is voor succes.

Contact

Meer weten over onze trainingen of detacheringsdienstverlening? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.