Veel ondernemers ervaren hun terrasverwarmers van groot belang voor een rendabele exploitatie. Zeker in deze tijd waarin nog veel schulden zijn weg te werken en marges onder druk staan.

Zie het bericht over hoe verduurzaam ik mijn terras.

We kennen gelukkig nog geen verbod op terrasverwarming
Al langer streven we naar een verantwoorde inzet van terrasverwarmers waarbij er ook aandacht is voor de toenemende maatschappelijke discussie of het nog van deze tijd is om de buitenlucht te verwarmen. Ondanks dat er nog geen regelgeving is die terrasverwarmers verbiedt willen we ook voorkomen dat die regelgeving er op korte termijn komt. Vanuit de gemeenteraad zijn er al verschillende moties ingediend en er wordt ook gekeken naar steden zoals Parijs waar er al een verbod is op terrasverwarming.

Oproep om input te geven op 13 maart
We hebben daarom een expertmeeting met de gemeente gepland zodat we vanuit gezamenlijkheid kunnen werken aan een stappenplan duurzaam terras.
Ben jij die ondernemer die ons inzichten kan geven hoe we dat verantwoord kunnen doen? Het doel is om te verkennen hoe een duurzaam terras eruit kan zien en welke stappen er op korte en langere termijn genomen kunnen worden.
We zijn nog op zoek naar enkele ondernemers die daaraan kunnen bijdragen.

Wat: werksessie ‘stappenplan duurzaam terras’
Wanneer: 13 maart
Hoe laat: 13.00-15.00 uur
Waar: nog niet bekend, maar ergens in het centrum van Amsterdam

Geef je op via de regiomanager: Eveline Doornhegge, e.doornhegge@khn.nl / 06-51490709.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens