Met de campagne “Duurzaam Gastvrij Gelderland”, die mede mogelijk gemaakt wordt door de provincie Gelderland, stimuleren KHN en HISWA-RECRON verduurzaming in de bedrijfsvoering van gastvrijheidsbedrijven in Gelderland.

Op 16 maart startten de brancheorganisaties de campagne officieel bij de netwerkbijeenkomst “Beleef het in Gelderland” van de provincie Gelderland, door samen met gedeputeerde Peter van ’t Hoog te de naam van de campagne te onthullen.

Met Duurzaam Gastvrij Gelderland willen KHN en HISWA-RECRON het bestaande aanbod op het gebied van energiebesparing en verduurzaming voor de branches toegankelijker en duidelijker maken. De organisaties richten zich op ondernemers in de (water)recreatie en horeca. De campagne wordt uitgevoerd in samenwerking met Stichting BespaarGarant en Stichting KMVK.

Gelderse ondernemers in de horeca, dagrecreatie, evenementenbranche, verblijfsrecreatie en jachthavens/watersport worden door HISWA-RECRON en KHN geïnformeerd met nieuwsbrieven, websites en uitgenodigd voor informatie- en themabijeenkomsten. Ondernemers kunnen ook deelnemen aan een gesubsidieerd energiegesprek via BespaarGarant en kiezen voor een begeleidingstraject om energiebesparing stapsgewijs aan te pakken.

Voorzitter KHN Gelderland Sander Wind: “Voor de provincie Gelderland is een gezonde en duurzame vrijetijdssector belangrijk. In onze provincie hebben we namelijk mooie bedrijven met een lange historie. En veel van die bedrijven hebben een uniek energievraagstuk. Daarom is het belangrijk dat wij als brancheorganisaties deze ondernemers helpen bij de verduurzaming van hun bedrijf.”

Meer informatie

Ben je ondernemer in de vrijetijdssector van Gelderland? Wil je weten welke verduurzamingsmaatregelen bij jou zinvol zijn of zoek je hulp bij de uitvoering van jouw verduurzamingsplannen? Onze regiomanagers gaan graag met je in gesprek. Begin april is alle informatie te vinden www.khn.nl/duurzaam-gastvrij-gelderland.

KHN en HISWA-RECRON tonen samen met gedeputeerde Peter van ’t Hoog de campagneafbeelding.

Personen van links naar rechts

René Zweers – Camping de Wildhoeve en bestuurder HISWA-RECRON
Peter van ’t Hoog – Gedeputeerde Gelderland (ChristenUnie)
Martin Bes – KHN-vertegenwoordiger VeluweAlliantie
Sander Wind – Regiovoorzitter KHN Gelderland

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens