Ben je een horecaondernemer in Gelderland? Wil je weten welke verduurzamingsmaatregelen bij jou zinvol zijn of zoek je hulp bij de uitvoering van jouw verduurzamingsplannen? KHN en HISWA-RECRON helpen je verder!

Duurzaam Gastvrij Gelderland helpt ondernemers met verduurzamen

Met Duurzaam Gastvrij Gelderland willen brancheorganisaties KHN en HISWA-RECRON het bestaande aanbod op het gebied van energiebesparing en verduurzaming voor de branches toegankelijker en duidelijker maken voor Gelderse ondernemers in de verblijfsrecreatie, dagrecreatie, evenementenbranche, jachthavens/watersport en horeca. Dit doen we samen met Stichting KMVK en Stichting BespaarGarant en is mede mogelijk gemaakt door de Provincie Gelderland. Lees verder

  Als ondernemer kun je deelnemen aan informatie- en themabijeenkomsten. Tijdens deze informatiebijeenkomsten krijg je informatie over het aanbod dat bestaat voor de verduurzaming van jouw bedrijf en tijdens de themabijeenkomsten gaan we dieper in op specifieke projecten en thema’s die voor jou relevant zijn. Daarnaast kun je als ondernemer gebruikmaken van een gesubsidieerd energiegesprek via BespaarGarant en kiezen voor een begeleidingstraject om energiebesparing stapsgewijs aan te pakken.

  Hoe helpen wij jou met energiebesparing en verduurzaming van jouw bedrijf?

  Als ondernemer in Gelderland ben je wellicht (al) bezig met energiebesparing en verduurzaming van jouw bedrijfsvoering. Maar wat komt er bij kijken als je (meer) wil besparen en/of verduurzamen? En hoe pak je dit aan? Wij kunnen je helpen met de volgende vragen.

  • Welke duurzame maatregelen zijn voor mijn onderneming/bedrijf het meest interessant?
  • Wat is voor mij een goede investering om energie te besparen en/of te verduurzamen op mijn bedrijf/onderneming?
  • Wat is de beste financieringsvorm hiervoor en welke subsidies zijn er?
  • En kan ik mijn investering wel/niet terugverdienen?

  Plan een gratis adviesgesprek

  Aankomende evenementen

  Aan welke projecten kun je deelnemen?

  Er zijn in Gelderland veel aanbieders actief om ondernemers in de recreatie, toerisme en horeca te helpen met verduurzamen. Bekijk de projecten hieronder.

  Bekijk tips van andere ondernemers

  Veel ondernemers zijn bezig om hun bedrijf en bedrijfsvoering zo duurzaam mogelijk te maken, door bijvoorbeeld zonnepanelen te installeren, elektrisch te rijden of circulair te ondernemen. Hoe pakken collega-ondernemers dit aan? Bekijk hier tips en inspiratie van andere horecaondernemers die bezig zijn met de verduurzaming van hun bedrijf.

  Bekijk hier

  Plan een adviesgesprek

  Ben je een horecaondernemer in Gelderland? Wil je weten welke verduurzamingsmaatregelen bij jou zinvol zijn of zoek je hulp bij de uitvoering van jouw verduurzamingsplannen?

  Plan een gratis adviesgesprek