Op 29 november kwam het bestuur van KHN Bergen, Egmond, Schoorl bij elkaar bij het prachtige strandpaviljoen Nautilus in Egmond aan Zee. Wat werd er zoal besproken?

De vergadering werd afgetrapt met een presentatie van Manon Peetoom. Zij geeft aan wat de belangrijkste bevindingen zijn uit haar onderzoek als het gaat om werving van potentiële medewerkers. Na goedkeuring en haar verdediging komt Manon met een verkorte pdf-versie met samenvatting, conclusies en aanbevelingen. Miriam vraagt Manon of ze de resultaten kan komen presenteren tijdens de ALV van 4 februari.

Update Horeca Academy NHN
Er is de afgelopen maanden met diverse partijen gesproken over het oprichten van een horeca academie. De interesse is er wel maar er zijn nog geen concrete toezeggingen gedaan. Er wordt nu gekeken naar het model zoals in Breda wordt gehanteerd, waarbij er een samenwerking is tussen gemeente/WSP, ROC, Frsh en KHN.

Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)
Voor meest gestelde vragen en wijzingen zie deze link en voor handige tools deze link.

Nieuwe leden
KHN verwelkomt Jose Polonio Garcia van Restaurant Comer in Egmond aan Zee als lid. De eigenaren van de Klok, Mirjam van het Maalpad, Jules Breuer en Rob Pools hebben Wildschut eten en drinken in Heiloo over genomen. Allemaal veel succes gewenst met jullie mooie bedrijven!

Financieel

  • Afdelingsbijdrage 2020
    Voorheen werd er 2250.- aan de afdeling uitgekeerd. In 2020 is dit 1250.-, aangevuld met een bijdrage van 11.- per lid. Het actuele ledenaantal op 01-01-2020 wordt aangehouden. Op dit moment is het ledenaantal 106 X 11.- = 1166.- + 1250.- = 2416.- (ipv 2250.-). Wanneer er meer budget nodig is kan er een goed beargumenteerde aanvraag gedaan worden voor een bijdrage uit de projecten-pot.
  • Hoofdelijke omslag 2018/2019
    Er zijn slechts 2 bedrijven die de hoofdelijke omslag van 2018 nog niet hebben betaald. Er wordt nog even gewacht om de bedrijven te benaderen die de bijdrage voor 2019 nog niet hebben betaald, er komen in totaal 3 herinneringen, daarna wordt er nagebeld.
  • Beleidsplan
    Miriam maakt een visual van het beleidsplan met de speerpunten en kernwaarden. Deze kan gebruikt worden om aan raadsleden, gemeentebestuurders en andere stakeholders mee te geven zodat in één oogopslag duidelijk is wie we zijn, waar we voor staan en wat we willen.

Hoteloverleg
Op 7 januari is er een nieuwjaarsbijeenkomst met alle hoteliers in Bergen en Bergen aan Zee bij Hotel Victoria.

Ledenvoordelen
Value2U is een interessant bedrijf voor ondernemers met meer dan 10FTE’s om teveel betaalde werknemerspremies terug te vorderen (5 jaar terug), no cure/no pay. 33% commissie voor Value2U.
Zie hier het ledenvoordeel.

Horecava
De Horecava is van 13 tot 16 januari. Op 13 januari is tevens de Nieuwjaarsreceptie in de stand, in hal 10. Alle leden hebben een mail ontvangen met twee registratiecodes.

ALV
De algemene ledenvergadering (ALV) is op 4 februari, van 15:00 uur tot 17:00 uur bij Nautilus in Egmond aan Zee. De uitnodiging wordt binnenkort verstuurd.

Facebook
Like de facebookpagina van KHN Bergen Egmond Schoorl - BES

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens