Het bestuur van KHN Beverwijk kwam bijeen op maandag 24 april bij Grand Café Cineac. Er werd onder ander teruggeblikt op het overleg met de burgemeester.

Tijdens dit overleg werd de burgemeester bedankt voor de medewerking aan de subsidie voor de voucheractie. Hij ontving hiervoor een ‘gouden aardbei’ en een mooie bos bloemen vanuit het bestuur. Daarnaast werd ook gesproken over de punten in het beleidsplan zoals duurzaamheid, verruiming terrassen en activiteiten paracommercie. Om het goede contact met de gemeente te houden werd ook direct een volgend overleg in het najaar gepland. Dan zal de evaluatie van het horecabeleid op de agenda staan.

Vervolgens werd vooruitgekeken naar de activiteiten die de komende periode op de planning staan. De Feestweek voor Beverwijk en het Mei-festival en de Smaakmarkt voor Wijk aan Zee werden besproken. Alle ondernemers kijken uit naar mooie dagen!

Ook werd al gesproken over het alternatief voor plastic bekers waar ook Beverwijk en Wijk aan Zee inmiddels mee te maken krijgen. KHN heeft een overzicht van regelgeving en alternatieven hiervoor op hun site staan:. KHN | Regelgeving plastic wegwerpbekers en verpakkingen

De actie met de aardbeienvouchers is afgerond. Er zijn in totaal 1800 aardbeienvouchers ingeleverd. Elke voucher vertegenwoordigt een bedrag van 25.- euro, een mooi totaalbedrag wat is besteed in de lokale horeca.

Vanuit KHN werden nog een aantal nieuwe ontwikkelingen en tips gedeeld, onder andere:

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens