Op 8 en 9 november vindt de Haagse Horeca Beurs weer plaats in de Grote Kerk in Den Haag. Dit is hét evenement waar horecaondernemers, bedrijfsleiders, (chef-)koks en leveranciers samenkomen om de nieuwste trends, producten en ontwikkelingen te ontdekken. KHN is mede-organisator van deze beurs.

Dit jaar hebben wij voor jou een mooi en divers programma georganiseerd. Graag nemen wij je mee in dit aanbod voor elke categorie horecaondernemer. Uiteraard is deze beurs ook om jouw leverancier te bezoeken en om nieuwe inspiratie op te doen voor het nieuwe seizoen. De nieuwste duurzame producten zijn vertegenwoordigd.

Er zijn ook netwerkbijeenkomsten op verschillende tijden speciaal voor jou, zodat je niets hoeft te missen!

Graag nodigen wij je uit voor een KHN lunchbijeenkomst met Meesterkok Rudolph van Veen op dinsdag 8 november a.s vanaf 12:00 uur.

Rudolph is als bekende Meersterkok een enthousiast en luchtig & spontaan verteller en weet zijn culinaire kennis heel toegankelijk te maken. Hij is de enige Nederlander met zowel de titel Meesterkok als Meester Patissier, de hoogst haalbare graad van vakbekwaamheid die een kok of patissier kan halen in Nederland.

Tijdens deze lunchbijeenkomst zal Rudolph ter plekke een heerlijke lunch voor je bereiden. Deelname is geheel gratis!

Wil je je door Rudolph laten inspireren? Collega’s ontmoeten en samen bijpraten over de uitdagingen om ons heen? Meld je dan z.s.m. aan!


Lunchen met Meesterkok 👨🏼‍🍳Rudolph van Veen!

📅 Dinsdag 8 november 2022
⛪ Grote Kerk Den Haag
👨🏼‍🍳 Rudolph van Veen
🍽️ 12.00 uur
🔚 14.00 uur


Training Gastvrijheid

📅 8 & 9 november 2022
⛪ Grote Kerk Den Haag
⏱️ 14.00 uur- 17.00 uur

Netwerkborrel

De netwerkborrel word je aangeboden door KHN Den Haag & VNO-NCW Regio Den Haag. Van 16:30 uur kun je deelnemen aan een presentatie over het Didamarrest door Pieter van Oord van La Gro Geelkerken.

📆 Dinsdag 08 november 2022
⛪ Grote Kerk Den Haag
🕥 16:30 uur - 18:30 uur

BHV Training

💶 Kosten en betaling?
🌟 Leden KHN € 85 👈🏼👈🏼👈🏼
Niet leden € 120
📅 8 & 9 november 2022
⛪ Grote Kerk Den Haag
⏱️ 09.00 uur - 17.00 uur

🥐 Ontbijtbijeenkomst: Omdenken op de horeca arbeidsmarkt

Wij hebben een aantal sprekers uitgenodigd, experts uit de horeca, onderwijs en arbeidsmarkt die tijdens deze ontbijtsessie met je in gesprek gaan over de uitdagingen, oplossingen in deze krappe arbeidsmarkt en het onderwijs. Er is ruimte om vragen te stellen en ideeën te ventileren en hierover met collega-ondernemers aan tafel verder van gedachten te wisselen.

🎤 Sprekers:
🎓 Jacqueline van der Zwan | Schooldirecteur International Hotel en Management School ROC Mondriaan
🇪🇺 Martin Rijk | Dienstverleningsteam Eures (deze organisatie kan o.a. ondersteuning bieden bij het aannemen van personeel uit Europa)
🥂 Raymond Talsma | mede-eigenaar House of Lords, Villa Ockenburg en Hof van Duyvenvoorde)

📆 Woensdag 9 november 2022
⛪ Grote Kerk Den Haag
🕥 09:30 uur - 11:00 uur

Aanmelden

Voor de bijeenkomsten kun je je aanmelden waarna je een toegangscode ontvangt. Let op! Voor de netwerkborrel is aanmelden niet nodig. Zie voor meer informatie en aanmelden deze speciale pagina.

Graag ontvangen wij je op 8 en 9 november in de Grote Kerk. Tot dan!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens