Op dinsdag 12 maart aanstaande is er weer een hoteloverleg van KHN Amsterdam. De ideale gelegenheid om je te laten informeren over actuele zaken die relevant zijn voor jou als hotelier/manager.

Het hoteloverleg zal op locatie plaatsvinden tijdens de Independent Hotel Show in de RAI. Een mooie gelegenheid om een combinatie te maken met een beursbezoek, je collega’s te ontmoeten, alle relevante actuele informatie voor jouw hotel gepresenteerd te krijgen, te ervaren wat nieuwe trends en ontwikkelingen zijn of een interessante lezing bij te wonen. Je mag ook een collega meenemen uit je team. Deelname is gratis.

Wat: Hoteloverleg KHN Amsterdam
Wanneer: Dinsdag 12 maart 2024
Hoe laat: 10.00 – 12.00 uur met aansluitend een netwerklunch tot 13.00 uur
Waar: RAI Amsterdam, Europaplein 24, 1078 GZ Amsterdam, ingang L
We hebben een aparte ruimte in de RAI gekregen voor het hoteloverleg. De lunch zal wel op de beursvloer zijn.

Aanmelden

Voor aanmelden graag een mail sturen naar amsterdam@khn.nl.
Na aanmelding ontvang je in de bevestiging een link om je te registreren bij de Independent Hotel Show en daarmee een badge voor gratis toegang.

Agenda van het hoteloverleg onder voorbehoud

1. Actueel nieuws KHN Amsterdam en KHN landelijk
2. Amsterdam 750 jaar, scheurkalender maak gebruik van de gelegenheid om je hotel te presenteren in deze unieke scheurkalender
3. Update ontwikkeling toeristenbelasting
4. Booking.com: update en forecast
5. NBTC, Conrad van Tiggelen, manager strategie en Innovatie van Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen geeft een toelichting over de landelijke visie Perspectief 2030
6. InstockMarket

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens