KHN regio Zuid-Holland-Noord biedt je samen met ROC Mondriaan een cursus Sociale Hygiëne aan. Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jezelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

Ook moet de leidinggevende of jijzelf gedurende de drankverstrekking, aanwezig zijn. Op een horecavergunning moeten minimaal twee personen vermeld staan. Zij horen beiden in bezit te zijn van de SVH Verklaring Sociale Hygiëne. Wij hebben dit voor jou zo efficiënt mogelijk georganiseerd. De aanmelding bij SVH, de inkoop van het lesboek, het examen en het certificaat wordt allemaal door ons geregeld. Wij bieden deze cursus aan in 2 dagdelen.

Opmerking: Om een goed resultaat te behalen is goede kennis in woord en geschrift van de Nederlandse taal van groot belang! Naast het beheersen van de Nederlandse taal is het ook belangrijk dat de dag voor het examen de tijd wordt genomen om de theorie door te nemen. Een goede voorbereiding op het examen zorgt voor een grotere kans van slagen.

Inhoud
In dagdeel 1 wordt de lesstof doorgenomen, je krijgt huiswerk mee en er wordt een PowerPointpresentatie toegestuurd. De trainer is tussentijds per mail bereikbaar voor vragen. In dagdeel 2 wordt de lesstof nogmaals doorgenomen, eventuele vragen m.b.t. het examen worden beantwoord en aansluitend vindt het schriftelijke examen plaats. Ben je geslaagd dan ontvang je het certificaat binnen 14 dagen.

Bereikbaarheid
De locatie Invitez is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het centraal station Den Haag is het een wandeling van 10 minuten. Kom je met de auto? Parkeren voor de school is na 14.00 uur gratis.

Kosten
Leden KHN € 210
Niet-leden € 350

Herexamen € 145 (excl. boek)

Prijzen zijn per persoon exclusief btw en exclusief diner. Inclusief lesboek, examen en certificaat. Na afloop van de training ontvang je een factuur.

Wanneer? 24 september en 1 oktober 2019
Tijd? Eerste dag van 15.00 uur tot 19.00 uur en tweede dag (opfris/herhaling) 14.30 - 16.00 uur / examen 17.00 uur. Ontvangst is een kwartier voor aanvang, de cursus start op de aangegeven tijd.
Waar? INVITEZ, ROC Mondriaan, Koningin Marialaan 9, Den Haag

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden voor de cursus.

Annuleringsvoorwaarden
Als horecaondernemer weet je als geen ander dat lastminute-afzeggingen vaak tot onnodige kosten leiden. Daarom heeft KHN een annuleringsregeling die geldt bij inschrijving voor cursussen, workshops en trainingen. Zorg dat je op de hoogte bent van onze annuleringsvoorwaarden.