Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 november organiseert het Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam de allereerste Bedrijven in Zicht in de gemeenten Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen, De Ronde Venen, Diemen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn.

Dit event is een unieke kans om je deuren te openen voor mensen die werk zoeken, nieuwsgierig zijn naar verschillende banen of van baan willen veranderen, of studenten die op zoek zijn naar een stage of bijbaan. Op deze manier geef je inzicht in hoe het is om bij jouw bedrijf te werken, en tegelijkertijd kom je in contact met mogelijke nieuwe medewerkers.

Het Regionaal Werkcentrum faciliteert het event met media-aandacht, communicatie(middelen) en de website. Meer informatie kun je vinden op www.bedrijveninzicht.com.

Eigen invulling

Als bedrijf plan je zelf je deelname. Kies zelf de dagen en tijden en het programma. Denk hierbij aan rondleidingen, workshops, informele meet & greets of andere leuke initiatieven.

Meedoen is eenvoudig

  1. Meld je gratis aan op bedrijveninzicht.com.
  2. Vul je bedrijfsprofiel in met jouw Bedrijven in Zicht-programma en publiceer de pagina.
  3. Download het gratis promotiemateriaal en maak je deelname bekend via je website, e-mails, nieuwsbrieven, sociale media en je netwerk. Samen bereiken we een groter publiek!
  4. Vanaf 2 oktober is de website open voor bezoekers. Zodra er een aanmelding is voor een bedrijfsbezoek, ontvang je een e-mail met de gegevens. Je onderhoudt zelf het contact.

Contact
Heb je vragen? Of wil je overleggen over bijvoorbeeld de invulling van jouw Bedrijven in Zicht-programma? Het Regionaal Werkcentrum denkt graag met je mee. Neem contact op door te mailen naar info@bedrijveninzicht.com, bel 020-25 27 029 of kijk op bedrijveninzicht.com en bijgaande flyer BIZ-flyer-werkgevers-def.pdf.