Mis het niet! In december biedt KHN Regio Zuid-Holland een BHV-training en een HACCP-cursus aan voor KHN-leden en hun medewerkers. Schrijf je nu in en versterk je kennis en vaardigheden.

HACCP cursus (hygiënecode) - 8 december

Ieder Horeca en Cateringbedrijf dat voedsel bereidt is verplicht om te werken volgens de Hygiënecode voor de Horeca. Iedere medewerker moet een training of instructie hebben gehad op het gebied van voedselveiligheid. Met deze training trainen wij jouw medewerkers zodat jij je kunt richten op andere zaken binnen het bedrijf.
Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Bhv-training op 16 december 2025

Heb je personeel in dienst? Dan ben je volgens de Arbowet verplicht tenminste één bedrijfshulpverlener (BHV-er) binnen jouw bedrijf aanwezig te hebben. Bij incidenten of calamiteiten komen de bedrijfshulpverleners direct in actie. Ze verlenen Eerste Hulp bij ongevallen, bestrijden een beginnende brand of ze ontruimen het gebouw of terrein. Waar dit nodig is alarmeren ze brandweer, politie en/of ambulance. Het BHV certificaat heeft een geldigheidsduur van één jaar. Jaarlijks ontvang je digitaal een herinnering in verband het inplannen van BHV herhalingslessen, hierdoor behoudt het certificaat zijn geldigheid en de cursist de kennis die is opgedaan tijdens de cursus.
Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Persoonlijk advies of maatwerk?
Wil je persoonlijk advies of maatwerk over ons trainingsaanbod en hoe je dit in jouw bedrijf kunt inzetten? Neem dan contact op via khncursussen@khn.nl.

Bekijk hier het hele cursusaanbod van KHN Zuid-Holland.

Vragen?

Stel ze via khncursussen@khn.nl of 0348 48 94 76.

Heb je een vraag?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk advies? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens