Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) onderzoekt de behoeften van horecaondernemers aan informatie over cybersecurity. Vul deze vragenlijst in en help het CCV om relevante tools te ontwikkelen die jij kunt gebruiken om veilig digitaal te ondernemen.

Hoe kwetsbaar is jouw horecabedrijf voor cybercriminelen?

Misschien denk je wel bij het lezen van deze titel “geen idee, maar bij mij valt toch niks te halen”. Toch blijkt uit onderzoek dat steeds meer ondernemers slachtoffer worden van cybercriminelen. Bijvoorbeeld een digitale gijzeling, waardoor je geen bestellingen meer kunt doen bij leveranciers, geen loon kunt uitbetalen of dat er identiteitsfraude wordt gepleegd waardoor jouw bedrijf wordt gebruikt om illegale transacties te plegen.

Onderzoek naar behoeften voor tips en tools

Online veiligheid is niet je core business. Juist daarom vindt het ministerie van Justitie en Veiligheid het belangrijk om ondernemers zo goed mogelijk te helpen in de bescherming tegen cybercriminelen. Hiervoor heeft het ministerie het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) gevraagd om te onderzoeken wat daarvoor nodig is.

Help het CCV met het invullen van deze vragenlijst om inzicht te krijgen in jouw dagelijkse werkzaamheden als horecaondernemer. Zo kan het CCV reële (uitvoerbaar en realistische) tips en tools ontwikkelen die aansluiten bij jouw persoonlijke informatiebehoefte. Het invullen van de vragenlijst is anoniem, kost maximaal 5 minuten van jouw tijd en kan tot 15 maart aanstaande.


Lees hier meer over veilig digitaal ondernemen
Bekijk ook het kennisdossier ‘cybercrime’ op de website van het CCV.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens