Clubs en festivals geven aan sociale veiligheid belangrijk te vinden. Om een veilige omgeving te creëren is het nodig om over de juiste kennis en tools te beschikken. We bieden daarom in samenwerking met Stichting Sexmatters een Safer Clubbing training aan.

Een programma dat handvatten biedt aan clubpersoneel om preventief en de-escalerend te handelen in ongewenste situaties. Doel: een sociaal veilige en inclusieve plek creëren in het nachtleven.

Voor wie?

De training is bedoeld voor werknemers in clubs die te maken kunnen krijgen met ongewenste situaties, zoals discriminatie en (seksueel) grensoverschrijdend gedrag.

Inhoud Safer Clubbing training

Tijdens de training wordt onder andere gesproken over het creëren van een veilige sfeer voor werknemers en bezoekers en over hoe je grote en kleine onveilige situaties kan de-escaleren. Hoe grijp je bijvoorbeeld in wanneer een situatie uit de hand loopt en hoe ga je ermee om op het moment dat er iets gebeurt? En hoe laat je bezoekers weten dat jij er bent voor hun sociale veiligheid? Er is ruimte om ervaringen te delen en oplossingen aan te dragen.

De training duurt 2,5 a 3 uur en wordt gegeven door twee trainers.

Kosten en betaling

  • Leden KHN € 60
  • Niet leden € 90

Prijzen zijn per persoon en exclusief btw. Na afloop van de cursus ontvang je een factuur.

Wanneer: 15 november 2022
Tijd: 14:00 uur - 17:00 uur
Waar: West-Indisch Huis, Herenmarkt 99, 1013 EC Amsterdam

Aanmelden

Via deze link kun je je aanmelden voor deze training.

Annuleringsregeling

Als horecaondernemer weet je als geen ander dat lastminute-afzeggingen vaak tot onnodige kosten leiden. Daarom heeft KHN een annuleringsregeling bij inschrijving voor cursussen, workshops en trainingen. Zorg dat je op de hoogte bent van onze voorwaarden.

Meer informatie en/of vragen

Trainingen kunnen altijd incompany aangeboden worden. Meer weten? Mail naar khncursussen@khn.nl of bel naar 0348 48 94 76.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens