Op dinsdag 2 februari jl. heeft het bestuur van KHN Edam-Volendam een bestuursvergadering gehouden.

17 februari 10.00 uur Horecaoverleg
Op woensdag 17 februari om 10.00 uur organiseert KHN Edam-Volendam een online jaarvergadering. Tijdens deze vergadering bespreken we diverse belangrijke onderwerpen zoals de handhaving, wat te doen na de lock-down, TOP en financiën. Daarnaast vinden we het belangrijk bij te praten en van je te horen wat we kunnen oppakken. Aanmelden kan via edamvolendam@khn.nl.

Laat van je horen tijdens de VVD Horecasessie: Uitnodiging 23 februari 20.00 uur
De VVD Edam-Volendam wil graag in gesprek over wat er nodig is na deze periode van lock-down. Tijdens deze sessie willen we vooral luisteren en input vergaren. Hoe kan de politiek helpen? En wat zijn de creatieve, innovatieve ideeën die elders in het land worden bedacht? En hoe kunnen we van elkaar leren?

Er wordt een interessante spreker uitgenodigd die inspirerende ideeën uit het hele land met ons allen kan delen. En natuurlijk is de hele VVD-fractie aanwezig om te luisteren, maar ook om (waar nodig) vragen te beantwoorden.

Je bent van harte welkom. Je mening wordt zeer gewaardeerd. De sessie is digitaal (via Zoom) en wordt gehouden op dinsdag 23 februari om 20.00 uur.

Geef je op via fzwarthoed@gmail.com en laat je e-mailadres achter. Dan sturen we je te zijner tijd de Zoomlink om mee te doen. Tot dan!

Namens VVD-fractie en bestuur Edam-Volendam

Overleg handhaving
Het bestuur van KHN Edam-Volendam heeft woensdag 3 februari een overleg gepland met afdeling openbare orde en veiligheid een aantal zaken te bespreken. De horeca wil graag een duidelijke omschrijving van de regels voor wanneer de lock-down versoepelt wordt om hier goed gehoor aan te kunnen geven. Daarnaast willen we weten hoe om te gaan met het verschil in restaurant en natte horeca. Ook willen we verzoeken dat gemeente Edam-Volendam haar stem laat horen richting de Veiligheidsregio en Den Haag, zoals we eerder in deze brief hebben verzocht.

Overleg horecaondernemers Zeevang
Op 26 januari heeft het bestuur overleg gehad met de horecaondernemers in Zeevang. Tijdens dit overleg hebben we kennis gemaakt, informatie gedeeld en ervaringen uitgewisseld. We blijven dit elke 2 maanden herhalen.

Concept koersdocument mobiliteitsinfrastructuur regio Zaanstreek Waterland
KHN Edam-Volendam wordt betrokken in het samenstellen van het koersdocument mobiliteitsinfrastructuur regio Zaanstreek Waterland. Je vindt het concept hier.

Overleg Don Bosco College
TOP en KHN Edam-Volendam hebben een overleg gehad met het Don Bosco College (DBC). De wens is om een betere verbinding te maken tussen de school en het bedrijfsleven. Het DBC is bezig met het oprichten van een veld-adviesraad. De horeca kan goed gebruik maken ven een dergelijke samenwerking. In maart volgt een vervolgafspraak waar een uitwerking met voorbeeldcasussen uit de praktijk van de horeca en toerisme zal worden besproken.

De volgende bestuursvergadering is op dinsdag 2 maart. Mochten er punten zijn die we voor u kunnen bespreken, of wilt u aanwezig zijn? Laat het ons weten via edamvolendam@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens