Op dinsdag 27 november jl. heeft het bestuur van KHN Zandvoort een bestuursvergadering gehouden en wel in Eetcafé Rabbel, Kerkplein 7, 2042 JH Zandvoort.

Wat kwam er zoal ter sprake?

Kernteamoverleg met OBZ

Op 5 december heeft uw bestuur overleg met wethouder Elly Verhey. De hoogte van de precario voor terrassen komt in ieder geval aan de orde.

Inspiratietour Haarlem

De inspiratietour met zo’n 20 ondernemers in oktober naar Haarlem was zeer geslaagd, er zijn mooie bedrijven bezocht en ondernemers hielden een inspirerend verhaal. Zeker voor herhaling vatbaar.

Uw inbreng voor onze activiteiten

In de volgende vergadering gaat het bestuur aan de slag met de activiteiten en doelstellingen voor 2019 en verder, heeft u suggesties, tips of adviezen, laat het ons weten via zandvoort@khn.nl.

Plastic verbod

De Europese Commissie heeft een voorstel ingediend voor het verbod op plastic producten. Dat is al bij jullie bekend. De bedoeling van E.C. is, om te voorkomen dat plastic als zwerfvuil in het milieu en vooral in de zee terecht komt. Sommige producten worden verboden, “maar alleen als er een alternatief voorhanden is”, schrijft de commissie in haar voorstellen. En die alternatieven moeten ook betaalbaar zijn. De voorstellen moeten de komende jaren van kracht worden.

Nieuwe huisregelsbordjes Zandvoortse Horeca

In samenwerking met de gemeente en Politie zijn afgelopen week alle Zandvoortse horecabedrijven die meedoen aan het CHO systeem voorzien van nieuwe huisregelsbordjes, zie hier het artikel van dat project.

KHN Zandvoort telt 91 aangesloten bedrijven.

Wij zijn op zoek naar…

We zoeken naar ondernemers die wel eens willen vertellen hoe zij hun ondernemerschap beleven en willen vertellen waar zij ondersteuning van KHN willen. Contact met collega-ondernemers is altijd goed voor het opdoen van nieuwe ideeën en ervaringen.
Draagt u KHN Zandvoort een warm hart toe? Wilt u het nieuws als eerste horen? Wilt u uw netwerk uitbreiden? Informeer eens bij uw regiomanager Ivo Berkhoff of één van de bestuursleden, waarin u uw hulp en inzet kunt aanbieden. Schroom niet en loop gerust eens binnen bij een van de vergaderingen! Locatie zal steeds op de website vermeld worden. De vergaderingen zijn voor iedereen toegankelijk.

De eerstvolgende vergadering is op dinsdag 5 februari 2019 om 14.00 uur. De locatie is nog niet bekend. U bent van harte welkom!

Bezoek de Facebook pagina van KHN Zandvoort.

Wilt u uw bedrijf beschikbaar stellen voor een bestuursvergadering? U kunt dit doorgeven via zandvoort@khn.nl.

Direct advies nodig?

KHN-leden bellen 0348 48 94 89 van ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur, mailen naar info@khn.nl, of stellen hun vraag via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens