Als leidinggevende ben je een essentiële schakel binnen jouw organisatie, en het voeren van functioneringsgesprekken is een belangrijk onderdeel van jouw verantwoordelijkheden. Om je te helpen deze rol met vertrouwen te vervullen, organiseren wij met enthousiasme onze training ‘Effectieve functioneringsgesprekken voeren’.

Functioneringsgesprekken zijn geen formaliteit, maar een waardevol instrument voor groei en ontwikkeling binnen je organisatie. Het versterkt de ontwikkeling van de medewerkers, vergroot de teamproductiviteit en zorgt voor personeelsbehoud. Deze training biedt je de tools en inzichten die je nodig hebt om effectieve functioneringsgesprekken te voeren en daarmee bij te dragen aan het succes van je team en organisatie.

Er is veel ruimte om het geleerde meteen toe te passen onder begeleiding van de trainer en een professioneel acteur.

Duur: 10.00 tot 17.00 uur. (inloop 9.30 uur) inclusief lunch
Doelgroep: Leidinggevenden

Programma

  • Inloop en koffie
  • Praktijkervaringen delen en verwachtingen ophalen
  • Wat is een functionering gesprek?
  • Planning & structuur van het gesprek
  • Ontdek je eigen gedragsstijl met behulp van het DISC-model
  • Communicatie tips, ontwikkel praktische vaardigheden om effectief te communiceren
  • Constructieve feedback geven volgens het IECA-model
  • Leer het GROW-coaching model toe te passen
  • Breng het geleerde in praktijk door oefenen met acteur (middag)
  • Reflectie- en ontwikkelingsformulier invullen

Wanneer: 24 november 2023
Tijd:
10.00 - 17.00 uur
Waar:
Hotel Jakarta, Javakade 766, 1019 SH Amsterdam

Kosten en betaling

KHN-leden: 125 euro
Niet-leden: 275 euro
Prijzen zijn per persoon en exclusief btw.

Aanmelden, informatie en/of vragen

Helaas werken de aanmeldlinks niet op de pagina. Wil je je aanmelden stuur dan een e-mail naar khncursussen@khn.nl met cursusdatum, jouw bedrijfsnaam, persoonsnaam, bedrijfsadres, postcode, plaats, en e-mailadres.

Als je vragen hebt of meer informatie wilt, ook over een in-company variant van deze training, neem dan contact met ons op via khncursussen@khn.nl of bel naar 0348 48 94 76.

Annuleringsvoorwaarden

Als horecaondernemer weet je als geen ander dat lastminute-afzeggingen vaak tot onnodige kosten leiden. Daarom heeft KHN een annuleringsregeling die geldt bij inschrijving voor cursussen, workshops en trainingen. Zorg dat je op de hoogte bent van onze annuleringsvoorwaarden.

Let op! Deze training is exclusief voor leden van KHN Amsterdam en directie omgeving. Indien je niet binnen deze doelgroep valt, kun je een e-mail sturen, je wordt dan op de wachtlijst geplaatst.