Op woensdag 28 september heeft het bestuur van KHN Purmerend - Beemster vergaderd bij Cafetaria Gean. Wat kwam er zoal ter sprake?

We hebben diverse interessante bijeenkomsten en activiteiten op het programma staan:

8 t/m 15 oktober Dutch Food Week; haak aan!

Van 8 tot en met 15 oktober is het weer Dutch Food Week. Hét nationale podium waar genieten van voeding, de voedselproductie en innovatie centraal staan. Speciaal in het kader van de Dutch Food Week kun je als horeca aanhaken door zoveel mogelijk Beemster streekproducten op de menukaart te zetten. Hier vind je meer informatie.

2 november Gastvrij Waterland

Op woensdag 2 november vindt Gastvrij Waterland plaats bij het Horizon College. Tijdens dit event komen ondernemers, het onderwijs en andere partijen samen om de gastvrijheid in de regio Waterland te promoten. Meer informatie vind je hier.

7 december ledenvergadering

Op woensdag 7 december hebben wij de jaarlijkse ledenvergadering gepland met lunch. Van 12.00 tot 14.00 uur praten we je graag bij en horen we waar we je bij kunnen ondersteunen onder het genot van een lekker broodje. Meer informatie volgt spoedig. Aanmelden kan al via purmerend@khn.nl.

23 januari nieuwjaarsborrel Cafetaria Gean

Op maandag 23 januari hebben we de nieuwjaarsborrel gepland bij Cafetaria Gean. Ook niet-leden zijn hier van harte welkom om te proosten op het nieuwe jaar en te horen van collega-ondernemers welke voordelen een lidmaatschap bij KHN heeft. Neem dus gerust een collega-horecabedrijf mee naar deze borrel!

Inspiratietour Zwolle mei 2023

In mei plannen we een inspiratietour naar Zwolle. We zullen ook andere KHN-afdelingen weer aan laten haken. De vorige editie was een groot succes, zie hier het verslag! Meer informatie volgt te zijner tijd!

Ontheffing sluitingsuur voor onbepaalde tijd

Ondernemers die een ontheffing sluitingsuur hebben aangevraagd, hebben een brief gekregen van de gemeente waarin staat dat het voor bepaalde tijd is. We hebben contact opgenomen met de gemeente en zij geven aan dat dit niet goed verwoord is. De ontheffing sluitingsuur is voor onbepaalde tijd.

Leden benaderen buiten het centrum

Horeca centreert zich vaak in het centrum van de stad. Echter zijn de horecaondernemers buiten het centrum net zo belangrijk. Cafetaria Gean is hier een voorbeeld van. Vandaag waren we te gast bij Richard van Cafetaria Gean. Richard zal zich de komende tijd inzetten om meer bedrijven buiten het centrum te betrekken bij KHN Purmerend. We horen graag van deze bedrijven wat er speelt, en waar we kunnen ondersteunen.

Collectieve Horeca Ontzeggingenbeleid weer actief

De politie is inmiddels akkoord met het protocol dat is opgesteld voor het vernieuwde Collectieve Horeca Ontzeggingenbeleid (CHO). Dat is goed nieuws! De ondertekening zal binnenkort plaatsvinden, daarna wordt het gehele proces opgestart en voor akkoord naar de Autoriteit Persoonsgegevens gestuurd, zodat er weer ontzeggingen kunnen worden gemeld en afgegeven.

Gratis trainingen voor personeel

Kijk op VKEDU.nl/khn voor diverse gratis trainingen voor personeel, bijvoorbeeld een Basis Horecatraining, een Baristatraining of een Biercursus.

We bedanken Richard van Gean voor de gastvrijheid. De volgende bestuursvergadering is op woensdag 9 november. Punten voor deze vergadering kun je aanleveren via purmerend@khn.nl.

Website KHN Purmerend - Beemster: http://www.khn.nl/purmerend

Facebook KHN Purmerend - Beemster

Heb je Facebookpagina al geliked? Klik hier.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens