All-Right Security is gespecialiseerd in het aanleggen van camerasystemen en inbraakalarmering. Bij hotel-restaurant Unicum Elzenhagen in Poeldijk hangen nu zo’n twee jaar camera’s. “Ik kan mijn medewerkers zo een veilige werkplek bieden,” vertelt eigenaar Eddy Moerman.

Eddy Moerman was nadat zijn zaak was verbouwd op zoek naar camerabeveiliging. “Ik zag het ledenvoordeel bij KHN voorbijkomen en eigenlijk is het daarna heel gesmeerd verlopen.” Eddy is zeer te spreken over de samenwerking met All-Right Security. “Ze denken echt met je mee en komen langs voor een advies op maat. Hoeveel camera’s zijn nodig, op welke plek hangen we ze op, enzovoorts. Ook zijn zij altijd bereikbaar als ik een vraag heb of ergens niet uitkom. Het is gewoon goed geregeld. En daarbij komt dat de prijs prima is. KHN-leden profiteren van een interessante deal en dat is prettig want ondernemen is al duur genoeg.”

Veiliger gevoel

In het begin hadden mijn medewerkers nog wel hun bedenkingen. ‘Word ik nu continu in de gaten gehouden?’ vroegen zij zich af. Maar ik heb uitgelegd wat het idee erachter is en dat het vooral voor hun eigen veiligheid is. Wij zijn een bedrijf dat tot laat open is en je hebt soms ook met gasten te maken die niet zo integer zijn. Als er dan een camera hangt geeft dat een veiliger gevoel.” Eddy wil zijn medewerkers een veilige werkplek bieden. “En als er zich een keer een vervelende situatie voordoet hebben we de beelden. Camera’s hangen er ook in het belang van de veiligheid van onze gasten. En het is handig dat je kan terugzien of iemand wel of niet uitgecheckt is. Of bijvoorbeeld hoe laat gasten zijn weggegaan.”

Meer weten?

All-Right Security levert maatwerk en heeft voor ieders wensen en budget een oplossing. Wilt u meer weten over de all-in horecapakketten camerabewaking en inbraakalarm van All-Right Security? Kijk op khn.nl/allrightsecurity of bel 0497 38 08 87.

Lees meer over dit Ledenvoordeel

Gerelateerde standpunten

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens