Op 15 november vond de ledenvergadering van KHN Velsen plaats bij strandpaviljoen Beach Inn in IJmuiden. Een mooie groep ondernemers was aanwezig, die tips, informatie en frustraties deelden en kansen kregen tot het stellen van vragen over de verschillende onderwerpen.

Voorzitter Cor van Zonderen gaf direct het woord aan de leden om te horen hoe het met iedereen vergaat. Vervolgens heeft Cor een terugblik gegeven van het afgelopen jaar en de plannen voor komend jaar aangegeven van KHN Velsen. Miriam Geerlings, regiomanager KHN heeft vragen beantwoord over de coronamaatregelen. Friso Huizinga van Citymarketing Velsen en Bruce Kalloe van Value2u waren aanwezig met een presentatie.

Citymarketing Velsen

Friso Huizinga is aanwezig om meer te vertellen over de activiteiten en plannen van Citymarketing Velsen. Zoals de nieuwe Ik koop, eet en bezoek lokaal-campagne die binnenkort uitgezet wordt en de vernieuwde website https://www.ijmuiden.nl/. Wanneer je evenementen hebt voor in de uitagenda kan dat aangemeld worden via info@ijmuiden.nl.

In deze presentatie vind je hier meer over.

Value2u

Value2u is specialist op het gebied van sociale zekerheid. Met de B.I.G. Analyse voeren zij diepgaand premieonderzoek over je loonadministratie uit, zodat teveel afgedragen premies inzichtelijk worden. Als die worden gevonden, verzorgt Value2u in overleg met jou het terugvorderingsproces bij de betreffende instantie(s). Dit alles op basis van ‘no cure no pay’. Meer hierover kun je hier vinden.

Aansluitend zouden we gaan blokarten, maar dat was niet mogelijk vanwege te weinig wind. We hebben gezellig geborreld en nagepraat in de Beach Inn.

Het complete verslag van de ALV kun je hier vinden. Het verslag staat op Mijn KHN, deze is uitsluitend voor KHN-leden. Inloggen op Mijn KHN kun je met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens