Het Haarlemmermeers hoteloverleg op 11 september jl. was goed bezocht en we hebben onze kennis kunnen vergroten door onder andere de aanwezige sprekers. Hartelijk dank voor jullie aanwezigheid en inbreng. Martijn Beekhuis hartelijk dank voor je gastvrijheid en het comfort waarvan we hebben mogen genieten en jullie vernieuwd en flink uitgebreide hotel.

Voor de hoteldag met lunch op 11 december 2019, met onder andere de aanwezigheid van wethouder Marja Ruigrok zijn we te gast bij Corendon Village Hotel, Kees Teer hartelijk dank voor je aanbod. Onderstaand treffen jullie de overgebleven punten aan en de koppelingen naar de diverse onderliggende stukken.

Besproken punten

 1. Martijn Beekhuis is toegetreden tot het bestuur van KHN Haarlemmermeer en voorzitter van het hoteloverleg Haarlemmermeer geworden
 2. Zie het Ontwikkelkader verblijfsaccommodaties
 3. De signaleringslijst criminaliteit hotels Haarlemmermeer om elkaar in te seinen over zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. Wil je wijzigingen doorvoeren? Stuur een mail naar Ivo Berkhoff (i.berkhoff@khn.nl).
 4. Aanmelden Hotel Security Management
 5. VisitorData.nl is uitgebreid met:
  a. Mogelijkheid om automatisch de CBS rapportage te kunnen doen.
  b. City benchmark
  c. Module vakantieverhuur, inzicht in aantal locaties, inzicht in hoeveelheid verhuur (zgn. scrapen) en individuele contactmogelijkheid met 3-staps handhavingsplan. Dashboard met statistieken en trends
 6. Expedia creditcard fraude
  Chargebacks die een behoorlijke periode later na het verblijf worden uitgevoerd via de Single Use (virtual) credit card. Advies: Check je chargebacks/terugbetalingen en blokkeer de betreffende BID-nummers, dit lijkt de oplossing.
 7. Vereisten Check-in bij nachtverblijf
 8. Handboek Parkeernorm Haarlemmermeer
 9. Er wordt gewerkt aan een structureel overleg tussen de gemeente en een kleine afvaardiging van de hoteliers
 10. Informatie over werken met Temper:

Belangrijke data

 • 29 oktober Bijeenkomst recreatief en toeristisch beleid bij Fort Hoofddorp, uitnodiging volgt.

Graag tot de volgende keer.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens