Op donderdag 10 juni vond het (online) hoteloverleg KHN Amsterdam plaats. Wat is er zoal besproken?

Bijgevoegd het verslag met de presentaties van Visitor Data, SVH, amsterdam&partners, House of Hospitality, Gemeente Amsterdam en Amsterdam Light Festival.

Reserveer de volgende datum voor het KHN hoteloverleg in Amsterdam vast in de agenda!

Wanneer? Donderdag 16 september 2021
Tijd? 10.00 - 12.00 uur
Waar? Afhankelijk van de omstandigheden op locatie of online via Microsoft Teams

Uiteraard ontvang je hier nog een uitnodiging voor! We hopen het volgende hoteloverleg weer op locatie te houden. Wil je een van de hoteloverleggen hosten, heb je een suggestie voor een onderwerp of een spreker? Laat het weten via amsterdam@khn.nl.

Verder vragen we je aandacht voor het volgende:

  • Helaas hebben hotels vaak te maken met criminaliteit. Alertheid is geboden en met een aantal stappen is het mogelijk criminele bezoekers in je hotel buiten de deur te houden en/of hun invloed te beperken. Er is een flyer ontwikkeld om je bezoekers hierop te attenderen.
  • Hotelgasten die naar het buitenland willen vliegen, moeten een recente, negatieve PCR-test overleggen. Als hotel kun je via KHN een speciale vouchercode aanvragen, waarmee je gasten tot 17,5% korting krijgen op een PCR-test bij een van 70+ testlocaties van Spoedtest.nl.
  • Heeft een van je medewerkers (lichte) coronaklachten of een melding gekregen in de coronamelder app en wil je snel weten of hij/zij besmet is? Via jouw KHN-lidmaatschap kan de medewerker zich diezelfde dag nog gratis laten testen bij Spoedtest.nl.
  • Actuele info over huurkorting tijdens de coronacrisis.
  • Waar focust amsterdam&partners zich in 2021 op; welke campagnes gaan er gevoerd worden?
  • En verder vragen we aandacht voor de nieuwe campagne genaamd ‘Werken in de horeca, elke dag ’n feestje’ waarmee KHN zich hard maakt voor het terugdringen van het personeelstekort en daarmee voor een toekomstbestendige horeca.

Vragen?

Heb je vragen neem dan contact op met regiomanager Eveline Doornhegge van KHN Amsterdam. Zij is bereikbaar via e.doornhegge@khn.nl / 06 51 49 07 09.

Bijlagen:

Verslag hoteloverleg 10 juni 2021
Presentatie Visitor Data
Presentatie SVH
Presentatie amsterdam&partners
Presentatie House of Hospitality
Plan van Impact House of Hospitality
Presentatie Gemeente Amsterdam: Inzet hotels voor tijdelijk gebruik
Presentatie Amsterdam Light Festival

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens