Op donderdag 11 maart jongstleden vond het (online) hoteloverleg KHN Amsterdam plaats. Wat is er zoal besproken?

Bijgevoegd het verslag met de presentaties.

Reserveer de volgende datum voor het KHN hoteloverleg in Amsterdam vast in de agenda:

Wanneer? Donderdag 10 juni 2021
Hoe laat? 10.00 – 12.00 uur
Locatie? Afhankelijk van de omstandigheden op locatie of online via Microsoft Teams

Uiteraard krijg je hier nog een uitnodiging voor! Heb je een suggestie voor een onderwerp of een spreker? Laat het weten via amsterdam@khn.nl.

Actueel nieuws

  • Graag attenderen we jullie op onze nieuwe partner om onder gunstige voorwaarden bezwaar te maken tegen je WOZ-beschikking. Deze ligt waarschijnlijk alweer op je deurmat en mogelijk dat het zinvol is om hier met een deskundige naar te kijken. KHN biedt het dus op een zeer laagdrempelige manier aan. Er zijn al veel horecaondernemers in Amsterdam, ook hoteliers, die hier succes mee hebben behaald. Kijk hier voor meer informatie.
  • We zien een duidelijke toename van illegale prostitutie in hotels. Het team prostitutie focust zich momenteel op een aanpak van hotels. Helaas zijn er al meerdere hotels voor minimaal 3 maanden gesloten. Het kan je overkomen, maar het is ook te herkennen als dit gaande is. Pas je maatregelen hierop aan, zoals beter toezicht op de toegang, registreer alle gasten, verbied bezoekers op de kamer, pas je huisregels aan, enz. Een nieuwsbericht met een compleet overzicht aan mogelijke maatregelen is in de maak.

Vragen

Heb je vragen? Neem dan contact op met de regiomanager van KHN Amsterdam Eveline Doornhegge: e.doornhegge@khn.nl.

Bijlagen

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens