Jouw KHN-voordeel: bezwaar maken zonder kosten!

Als eigenaar en/of huurder van een horecapand heb je onlangs de jaarlijkse belastingaanslag ontvangen voor de lokale belastingen en heffingen (met name WOZ/OZB). De hoogte van de aanslag is mede gebaseerd op de WOZ-waarde van je pand die de gemeente jaarlijks vaststelt. Door corona en de lockdowns is de economische waarde van veel (horeca)panden afgenomen. Toch hebben veel gemeenten de WOZ-waarde van panden verhoogd. Ook zijn veel gemeentelijke belastingen en heffingen verhoogd. Door bezwaar te maken tegen de (verhoogde) WOZ-waarde kun je jouw lokale lasten tot wel 40% verlagen. Via KHN kan dat nu zonder kosten!

Bewaar maken tegen de WOZ-waarde kan je natuurlijk zelf doen, maar blijkt vaak een ingewikkeld en langdurig traject. Helemaal als je meerdere panden hebt, niet thuis bent in de procedures of je kostbare tijd liever aan andere zaken besteedt. Als lid van KHN kan je dit traject uitbesteden aan Bartels Consultancy. Uiteraard zonder gedoe en zonder dat je zelf (financieel) risico loopt.

Waarom Bartels Consultancy?

 • Jarenlange ervaring met bezwarenprocedures voor horecabedrijven, van groot tot klein.
 • Hoog slagingspercentage: gemiddeld wordt 90% van de bezwaren gegrond verklaard.
 • 0% toeslag voor leden van KHN. Als je bezwaar gegrond wordt verklaard, betaal je normaal een eenmalige toeslag van 25% over de besparing in het eerste jaar. Leden van KHN betalen niks.

Zo werkt het

 1. Stuur je WOZ-aanslagbiljet(ten) per mail naar dion@bartelsconsultancy.nl (PDF, scan of foto). Je mag het ook Whatsappen naar: 06-51134295.
 2. Je ontvangt van Bartels Consultancy een opdrachtbevestiging inclusief volmacht die je bij akkoord ondertekent en op dezelfde wijze retourneert.
 3. Bartels Consultancy dient na ontvangst van de opdrachtbevestiging binnen 24 uur een bezwaarschrift in en ontvangt ter controle van de gemeente de meest recente taxatieaanslagen.
 4. Bartels Consultancy woont de hoorzitting bij en jij ontvangt in de loop van dit kalenderjaar de uitspraak (in 90% van de gevallen positief!).

In het kort

Wordt jouw bezwaar gegrond verklaard en de WOZ-waarde verlaagd, dan:

 • Krijg jij van de gemeente automatisch en rechtstreeks de teveel betaalde belastingen en heffingen teruggestort op jouw rekening
 • Ontvangt Bartels Consultancy van de gemeente een wettelijk vastgestelde vergoeding
 • Betaal jij verder niks, dus ook geen eenmalige toeslag tot 25%

Wordt je bezwaar ongegrond verklaard en de WOZ-waarde niet verlaagd, dan:

 • Krijg je geen geld terug van je gemeente
 • Zijn de kosten voor rekening van Bartels Consultancy
 • Betaal jij verder niks

Kortom: verlies geen kostbare tijd en start vandaag nog je bezwaarprocedure!

Tips

 • Je hebt formeel zes weken na dagtekening van de aanslag om bezwaar te maken. Wacht hier dus niet te lang mee!
 • Ook na die zes weken kan er vaak nog ‘ambtshalve’ bezwaar worden gemaakt. Als je twijfelt kan Bartels Consultancy dat voor je checken.
 • Bartels Consultancy dient jaarlijks namens honderden horecaondernemers bezwaar in tegen de (verhoogde) WOZ-waarde. In 90% van de gevallen met succes!
 • Op jouw verzoek kan Bartels Consultancy ook uitstel van betaling aanvragen van je aanslag.
 • Bartels Consultancy houdt er rekening mee dat jij de band met jouw gemeente goed wilt houden.
 • Een groothandel biedt een vergelijkbare service, maar daar betaal je 20% commissie bij een gegrond bezwaar.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.bartelsconsultancy.nl of download de flyer. Heb je vragen over dit ledenvoordeel? Vul dan onderstaand formulier in.

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Benut jouw voordeel

Ben je lid van KHN? Benut jouw voordeel dan! Vraag nu makkelijk en vrijblijvend informatie aan bij meerdere voordeelpartners tegelijk!

Aanvraagformulier

Referenties

“Dion Bartels behartigt onze belangen inmiddels zo’n acht jaar en heeft in die tijd al veel geld voor ons ‘gevonden’. Hij ontzorgt ons volledig en houdt ons op de hoogte van de voortgang. Ik kan zijn diensten van harte aanbevelen bij elke (horeca)ondernemer!”

Mike Bosman,
Algemeen directeur Blooming Bedrijvengroep
Voorzitter KHN Bergen-Egmond-Schoorl
Bestuurslid KHN Noord-Holland

"Dion Bartels heeft een groot netwerk en is zeer effectief in wat hij doet: geld besparen voor ondernemers. We maken al jaren gebruik van zijn diensten en zijn daar zeer tevreden over. Echt een aanrader, ook voor kleinere horecabedrijven!"

Stephan Stokkermans,
Managing Director Grand Hotel Huis ter Duin