Op maandag 30 mei verzamelden via de opstapplaatsen Badhoevedorp, Hoofddorp en Nieuw-Vennep 35 horecaondernemers vanuit KHN Haarlemmermeer voor een horeca-inspiratietour naar Den Haag en Scheveningen.

Het vorig jaar nieuw geopende Hotel Voco The Hague liet zien dat stijl, kwaliteit en moderne bedrijfsvoering uitstekend samengaan en met hun 204 kamers in een oud bankgebouw is het een mooie aanwinst voor Den Haag. Het eveneens markante oude pand van de Kwantum werd omgetoverd tot een horecabedrijf met meerdere concepten genoemd naar voormalig bedrijfsleider Bleyenberg en bestaat uit meerdere verdiepingen, van karaoke bars in de kelder tot prachtige rooftopbar op het dak.

The Harbour Club Den Haag verhuisde 2 jaren terug van de haven naar een locatie op 5 hoog, telt zo'n 300 zitplaatsen en is imposant opgezet met meerdere wijn-roomdividers, gouden haaien aan het plafond en prachtige rond-zits.

De Peruaanse keuken is te proeven bij Callao Cevicheria in de Scheveningse haven met als specialiteit verse vis. Een mooi concept in een fraai vorm gegeven restaurant met typische Peruaanse gerechten op de kaart bereid door authentieke koks.

Het werd later op de dag nog mooi weer en de groep kon daarom van een prachtige afsluiting genieten aan het Zwarte Pad op het strand bij Strandpaviljoen Barbarossa. Een mooie trouwlocatie in een fris gestyled strandpaviljoen alwaar een lekker hapje en drankje werden genuttigd.

We kunnen terugkijken op een gezellige dag met een gevarieerd programma samengesteld door bestuurslid Mariska Fokker en is zeker voor herhaling vatbaar naar bijvoorbeeld Eindhoven, waarschijnlijk nog dit jaar zal een mooi programma aangeboden worden aan de leden van KHN Haarlemmermeer.

Op Mijn KHN kun je alle foto's van deze inspiratietour bekijken. Deze zijn alleen toegankelijk voor KHN-leden. Als lid kun je inloggen op Mijn KHN met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Inloggegevens vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.