Afdeling Nunspeet

KHN afdelingsnieuws

Profiteer als recreatieondernemer van de Veluwse groepsaankoop van laadpalen voor elektrische auto’s!

05-08-2019
-

De Veluwe op 1 inventariseert jouw wensen tot de aankoop van laadpalen voor de elektrische auto en biedt daarbij een interessant financieel groepsvoordeel.

Veluweacademy.nl biedt uitdagende baan aan afgestudeerde mbo’ers

26-06-2019
-

De Veluwe Academy is een uniek initiatief van VisitVeluwe, onderwijsinstellingen en vier toonaangevende hospitality bedrijven: Bungalowpark Hoenderloo, Landal Miggelenberg, Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel en Thermen Bussloo.

Jaarlijkse bijdrage aan KHN Nunspeet

06-05-2019
-

Jaarlijks ontvang je een contributienota voor jouw lidmaatschap van KHN. Tot voor kort werd op dezelfde nota ook een bedrag van €40 voor de ‘Afdelingsbijdrage’ gefactureerd.  

Estée Strooker gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland

04-06-2018
-

Maandag 4 juni is Estée Strooker van ’t Amusement en eetwinkel STROOM in Arnhem gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland.

Lokaal horecanieuws in de media

Breewel lacht laatst in Nunspeet

23-08-2019 - NUNSPEET Robin Löwik werd overtuigend winnaar van het criterium, Jarno Gmelich Meijling was de beste in de afvalkoers Rabo Rush. Meijling werd op het podium gehuldigd als winnaar van Nunspeet, net als Jeroen Breewel, die opnieuw de eindzege opeiste in het Bert Franken Veluweklassement. Marco Jansen Het wielerpubliek - 2000 toeschouwers langs het parcours en 275 genodigden in de vip hospitality - genoot volop van de 48e Ronde van Nunspeet op een mooie zomeravond.