Afdeling Nunspeet

KHN afdelingsnieuws

Jaarlijkse bijdrage aan KHN Nunspeet

06-05-2019
-

Jaarlijks ontvang je een contributienota voor jouw lidmaatschap van KHN. Tot voor kort werd op dezelfde nota ook een bedrag van €40 voor de ‘Afdelingsbijdrage’ gefactureerd.  

Lokaal horecanieuws in de media

Komen er te veel toeristen naar Nunspeet? 'Onze bossen raken vol'

19-06-2019 - Nunspeet is geliefd onder toeristen. Met 1,2 miljoen overnachtingen per jaar behoort het dorp tot de meest populaire Veluwse bestemmingen. Maar zet het toerisme niet teveel druk op de natuur en infrastructuur? ,,Onze bossen zijn te vol.

Ruim 6.000 Veluwenaren drinken zeven dagen alleen water en thee

17-06-2019 - De #7dagenwaterchallenge van Jongeren Op Gezond Gewicht Noord-Veluwe (JOGG) is van start gegaan met meer dan 6.000 deelnemers. Het gaat om inwoners van Harderwijk, Ermelo, Putten, Nunspeet, Elburg, Oldebroek en Hattem.  De deelnemers drinken zeven dagen lang, tot zondag 23 juni middernacht, alleen water en thee. De insteek is dat mensen stil staan bij hun drinkgewoontes en het gebruik van suikers, cafeïne en alcohol resetten.

Nieuws rekenkamercommissie gemeenten Elburg, Nunspeet, Oldebroek en Putten

12-06-2019 - 'KANSEN VOOR HET TOERISME OP DE NOORD-VELUWE'; Onderzoek toeristisch beleid door Rekenkamercommissie Elburg, Nunspeet, Oldebroek en Putten Veel kansen en ambitie voor meer toeristische ontwikkeling op de Noord-Veluwe, maar de sturing van de gemeenteraad hierbij ontbreekt grotendeels. Dat concludeert de gezamenlijke rekenkamercommissie van de gemeenten Elburg, Nunspeet, Oldebroek en Putten.