Meer gratis workshops na succesvolle eerste reeks

Werknemers uit de horeca in Friesland kunnen tijdens de tweede lockdown periode zich laten bijscholen. De eerste reeks vaktechnische workshops, aangeboden door het Friesland College, zaten bijna allemaal ‘vol’. Dit betekent een groot succes en daarom wordt er nu een nieuwe reeks van vaktechnische workshops aangeboden door het Friese Poort: drie workshops voor de bediening en zes voor de keuken.

Let op icoontje Helaas zijn we door de nieuwe corona-maatregelen genoodzaakt om deze workshops uit te stellen. Zodra er weer mogelijkheden zijn om deze workshops te organiseren, zullen wij dit laten weten. Iedereen die zich al had aangemeld voor een workshop, ontvangt dan een persoonlijk bericht.

De horeca is op dit moment gesloten door de lockdown. Dit betekent dat er voor werknemers weinig is te doen. Werkgevers willen hun werknemers graag uitdaging blijven bieden, wat via deelname aan één of meerdere workshops nu mogelijk is. Op deze wijze kunnen de werkgevers hun werknemers blijven binden, boeien en hopelijk ook behouden voor de horeca.

Bij iedere workshop zijn werknemers van verschillende horeca gelegenheden aanwezig. Hiermee wordt ook de onderlinge kennisuitwisseling gestimuleerd en het netwerk vergroot.

Maximaal 4 workshop-plaatsen per bedrijf

Deelname aan de workshops is kosteloos. Vooralsnog geldt er een maximum van vier workshop-plaatsen per bedrijf, om ervoor te zorgen dat er vanuit zoveel mogelijk verschillende horeca gelegenheden werknemers mee gaan doen. Natuurlijk kan een werknemer die aan een workshop heeft meegedaan de opgedane kennis weer delen binnen het eigen bedrijf!

Voorbeelden:

  • Eén werknemer wordt aangemeld voor vier verschillende workshops. Dan is het maximum per bedrijf bereikt en mogen er niet meer werknemers worden aangemeld.
  • Vier verschillende werknemers worden allemaal voor één workshop aangemeld. Hiermee is het maximum per bedrijf bereikt en mogen er niet meer werknemers worden aangemeld.

Direct advies nodig?

KHN-leden bellen 0348 48 94 89 van ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur, mailen naar info@khn.nl, of stellen hun vraag via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens

Cursussen Friesland

Dessert 1050x700
Hoe kan je zuivel, gluten en suiker vervangen in je desserts, die je makkelijk mee kan nemen in de mise en place.
Lees meer
Dahl indiaas gerecht 1050x700
Van sushi tot saté van Dahl tot Dim Sum. Ontdek de bijzondere smaken en geuren van het oosten.
Lees meer
Brood ronde broden 1050x700
In samenwerking met molenaar en bakker ga je aan de slag met oude en voedzame tarwe rassen.
Lees meer
Koreaanse Kimchi gerechten 1050x700
Hoe kan je je overgebleven groentes een tweede leven geven en tegelijkertijd je onderscheiden met mooie pure smaken.
Lees meer
Zoutstrooier in Buenos Aires Argentinie op tafel
Zout is de goedkoopste maar ook de ongezondste smaakmaker. Hoe kan je met gezonde alternatieven maximaal smaak geven.
Lees meer
Hollandse keuken 1050x700
Hoe kan je met groenten volwaardige gerechten maken op basis van de principes van Dutch Cuisine.
Lees meer
Bier
Hoe wordt bier gemaakt? Wat zijn de huidige trends en waarom is bier zo populair momenteel? Tijdens deze basisworkshop leer je alles over bier.
Lees meer
Personeel restaurant
Tijdens deze workshop gaan we diverse proef proefjes doen en kom je meer te weten over hoe smaak werkt.
Lees meer
Lachende vrouw neemt bestelling op khn verzuim hero
Je krijgt een aantal eenvoudige tips die helpen bij het creëren van een avond die zowel voor de gast als voor jou zeer plezierig zal zijn.
Lees meer