Werknemers uit de horeca in Friesland kunnen tijdens de tweede lockdown periode zich laten bijscholen. De eerste reeks vaktechnische workshops, aangeboden door het Friesland College, zaten bijna allemaal ‘vol’. Dit betekent een groot succes en daarom wordt er nu een nieuwe reeks van vaktechnische workshops aangeboden door het Friese Poort: drie workshops voor de bediening en zes voor de keuken.
![]() | Helaas zijn we door de nieuwe corona-maatregelen genoodzaakt om deze workshops uit te stellen. Zodra er weer mogelijkheden zijn om deze workshops te organiseren, zullen wij dit laten weten. Iedereen die zich al had aangemeld voor een workshop, ontvangt dan een persoonlijk bericht. |
De horeca is op dit moment gesloten door de lockdown. Dit betekent dat er voor werknemers weinig is te doen. Werkgevers willen hun werknemers graag uitdaging blijven bieden, wat via deelname aan één of meerdere workshops nu mogelijk is. Op deze wijze kunnen de werkgevers hun werknemers blijven binden, boeien en hopelijk ook behouden voor de horeca.
Bij iedere workshop zijn werknemers van verschillende horeca gelegenheden aanwezig. Hiermee wordt ook de onderlinge kennisuitwisseling gestimuleerd en het netwerk vergroot.
Deelname aan de workshops is kosteloos. Vooralsnog geldt er een maximum van vier workshop-plaatsen per bedrijf, om ervoor te zorgen dat er vanuit zoveel mogelijk verschillende horeca gelegenheden werknemers mee gaan doen. Natuurlijk kan een werknemer die aan een workshop heeft meegedaan de opgedane kennis weer delen binnen het eigen bedrijf!
Voorbeelden: