Over ons

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is dé branchevereniging voor de horeca. Met ruim 20.000 ondernemers maken wij ons sterk voor een professionele en toekomstbestendige horecabranche. Wij ondersteunen onze leden met advies, financiële ledenvoordelen en inspiratie. Ook beïnvloeden we (horeca)wet- en regelgeving bij gemeenten, de landelijke overheid en in Europa.

Onze vereniging

Onze vereniging

Wij zijn met 243 afdelingen, waar ruim 20.000 KHN-leden bij zijn aangesloten, goed vertegenwoordigd in elke regio, elke stad en elk dorp. Altijd bij u in de buurt.

Lees meer

Lid worden

lid_worden

Een lidmaatschap van KHN levert veel op! Word direct lid en sluit u nu aan bij ruim 20.000 collega-horecaondernemers.

Lees meer

Contact

Contact met KHN

Onze medewerkers zijn tussen 8.30 en 17.00u. telefonisch bereikbaar. Chatten of e-mailen kan ook. Langskomen? We hebben de route vast voor u uitgestippeld.

Lees meer

Werken bij KHN

Vacatures bij KHN

Wil jij ook werken voor de mooiste branche van Nederland? Of zoek je een dynamische stageplek? Kijk op ons vacatureoverzicht.

Lees meer

Pers

Informatie voor pers

Blijf goed geïnformeerd over wat er in de horecabranche speelt. Onze nieuwsberichten en ons beeldmateriaal staan rechtenvrij tot uw beschikking.

Lees meer

Publicaties

Publicaties_SP8A9120

Meer verdieping over arbeidsrecht, trends of onze resultaten vindt u in onze speciale uitgaves. Deze en de laatste KHN Magazines kunt u ook digitaal inzien.

Lees meer

Onze video

https://twitter.com/khn 787936653616742400