Over ons

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is de grootste horeca brancheorganisatie in ons land. Wij vertegenwoordigen ruim 20.000 horecaondernemers met zo'n 255.000 horecamedewerkers en zetten ons in voor een professionele en toekomstbestendige horecabranche. Onze leden ondersteunen wij door belangenbehartiging, advies, en financiële ledenvoordelen en inspiratie. Daarnaast houden we marktcijfers, ontwikkelingen en opkomende trends in de gaten om onze leden te inspireren tot nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Ook stimuleren wij uitwisseling tussen ondernemers: we kunnen immers ook veel leren van elkaar! 

Zo maakt KHN zich sterk voor de horeca.
Ga direct naar onze speerpunten.

 

Onze vereniging

Onze-vereniging-KHN-Horecava-2013

Wij zijn met 243 afdelingen, waar ruim 20.000 KHN-leden bij zijn aangesloten, goed vertegenwoordigd in elke regio, elke stad en elk dorp. Altijd bij u in de buurt.

Lees meer

Publicaties

Publicaties_SP8A9120

Meer verdieping over arbeidsrecht, trends of onze resultaten vindt u in onze speciale uitgaves. Deze en de laatste KHN Magazines kunt u ook digitaal inzien.

Lees meer

Evenementen

Evenementen_SP8A6471

Wij organiseren jaarlijks verschillende evenementen met en voor onze leden. Om kennis uit te wisselen. En elkaar te inspireren.

Lees meer

Lid worden

lid_worden

Een lidmaatschap van KHN levert veel op! Dus word lid en sluit u nu aan bij ruim 20.000 collega-horecaondernemers.

Lees meer

Werken bij KHN

Werken Vacatures bij KHN

Wil jij ook werken voor de mooiste branche van Nederland? Of zoek je een dynamische stageplek? Kijk op ons vacatureoverzicht.

Lees meer

Pers

Pers_SP8A9170

Blijf goed geïnformeerd over wat er in de horecabranche speelt. Onze nieuwsberichten en ons beeldmateriaal staan rechtenvrij tot uw beschikking.

Lees meer

Contact

contact_SP8A8706

Onze medewerkers zijn tussen 8.30 en 17.00u. telefonisch bereikbaar. Chatten of e-mailen kan ook. Langskomen? We hebben de route vast voor u uitgestippeld.

Lees meer