Over ons

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is dé branchevereniging voor de horeca. Met ruim 20.000 ondernemers maken wij ons sterk voor een professionele en toekomstbestendige horecabranche. Wij ondersteunen onze leden met advies, financiële ledenvoordelen en inspiratie. Ook beïnvloeden we (horeca)wet- en regelgeving bij gemeenten, de landelijke overheid en in Europa.

Onze vereniging

Onze vereniging

Wij zijn met 244 afdelingen, waar ruim 20.000 KHN-leden bij zijn aangesloten, goed vertegenwoordigd in elke regio, elke stad en elk dorp. Altijd bij u in de buurt.

Lid worden

Lid worden van KHN

Een lidmaatschap van KHN levert veel op! Word direct lid en sluit u nu aan bij ruim 20.000 collega-horecaondernemers.

Contact

Contact met KHN

Onze medewerkers zijn tussen 8.30 en 17.00u. telefonisch bereikbaar. Chatten of e-mailen kan ook. Langskomen? We hebben de route vast voor u uitgestippeld.

Werken bij KHN

Vacatures bij KHN

Wil jij ook werken voor de mooiste branche van Nederland? Of zoek je een dynamische stageplek? Kijk op ons vacatureoverzicht.

Pers

Informatie voor pers

Blijf goed geïnformeerd over wat er in de horecabranche speelt. Onze nieuwsberichten en ons beeldmateriaal staan rechtenvrij tot uw beschikking.

Publicaties

KHN Publicaties

Meer verdieping over arbeidsrecht, trends of onze resultaten vindt u in onze speciale uitgaves. Deze en de laatste KHN Magazines kunt u ook digitaal inzien.

7 Kwaliteitswaarden KHN

7 Kwaliteitswaarden KHN

Met deze zeven kwaliteitswaarden werken we samen aan de beste gastvrijheid en zorgen we ervoor dat gasten mooie en waardevolle momenten beleven in de horeca.

Onze video

https://twitter.com/khn 787936653616742400