Afdeling Stichtse Vecht

KHN afdelingsnieuws

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 7 mei in Woerden

22-03-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Gastvrijheidscursus: Hoe krijg ik positieve reviews (halve dag) 6 mei in Woerden

19-03-2019
-

Je wilt dat je gasten een optimale gastvrijheids-beleving ervaren binnen jouw bedrijf. Dan is de kans immers groot dat zij een positieve recensie achterlaten. Hoe kun je hiervoor zorgen? In deze training leer je te kijken door de ogen van je gast zodat je hun ervaring kunt verbeteren.

Horeca &Toerisme College Nieuwegein: succesvolle speeddate voor studenten en horecabedrijven

08-02-2019
-

Horeca & Toerisme College dringt horecavacatures terug met speeddates.

Lokaal horecanieuws in de media

Hotel Moxy Chelsea lanceert 'A.S.M.R. Bedtime Story video's' voor gasten

16-04-2019 - Gemaakt in samenwerking met Whisperlodge, exclusieve zinnenprikkelende A.S.M.R. Bedtime Story videos voor de openingsmaand van het Moxy NYC Chelsea hotel. Gemaakt door Bella Thorne en Dani Thorne (COM3T), samen met Caroline Vreeland. Met deze verhalen nemen zij de gasten van het recent geopende hotel mee op een reis die alle zintuigen stimuleren. Deze bijzondere 'Bedtime Stories' zijn vanaf 15 april voor één maand exclusief te luisteren en bekijken in het Moxy Chelsea.

In Between Café Breukelen over eenzaamheid

12-04-2019 - BREUKELEN > Wil je een stap verder komen in veerkracht en vitaliteit, wil je nieuwe vaardigheden op doen kom dan in beweging en blijf niet stil zitten en ontmoet andere werkzoekenden volg de workshop van Vera Vandervesse Vera geeft een lezing over het thema 'eenzaamheid'. Een mix van studie over eenzaamheid en eigen ervaringen. Denken we aan eenzaamheid dan is het beeld al snel van de 'kwetsbare ouderen'.

Ex-gedetineerden aan slag in horeca

12-04-2019 - door Ursula van Duin Nieuwersluis Gedetineerde en ex-gedetineerde vrouwen van de penitentiaire inrichting Nieuwersluis gaan na de zomer aan het werk in horecacomplex 'De Kampioen' aan de Rijksstraatweg, dat precies aan de overkant van de vrouwengevangenis langs de Vecht ligt.Dat vertelt de nieuwe eigenaar van het pand aan het water, ook wel bekend als voormalig restaurant 't Stoute Soldaatje en - recenter - Ome Cees aan de Vecht, in de volksmond...