Afdeling Stichtse Vecht

KHN afdelingsnieuws

LinkedIn training (1 dag) 24 juni in Woerden

04-06-2019
-

Horeca Maatwerk (onderdeel van KHN) organiseert een LinkedIn training van een dag waarbij je van alles leert over het gebruik van LinkedIn voor jouw horeca onderneming. Heel leerzaam en leuk! Je krijgt tips die je direct kunt toepassen zodat je met een goed gevoel (en een mooi profiel) aan het einde van de dag naar huis gaat.

Cursussen en trainingen bij KHN in Woerden

06-05-2019
-

KHN biedt regelmatig cursussen aan op het gebied van veiligheid, marketing en arbeidsrecht. Binnenkort zijn de volgende cursussen bij KHN in Woerden. Op zoek naar een andere cursus of training? Kijk dan ook eens op onze cursuspagina.

Horeca &Toerisme College Nieuwegein: succesvolle speeddate voor studenten en horecabedrijven

08-02-2019
-

Horeca & Toerisme College dringt horecavacatures terug met speeddates.

Lokaal horecanieuws in de media

Rondje flaneren

11-06-2019 - "Een van de toeschouwers in Vreeland was de Wassenaarse vastgoedondernemer Johan Poort met zijn partner kunsthistorica en goudsmid Manon Visser.",:""Wij ontwikkelen op het terrein van het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag appartementen in de vrije sector en zorgeenheden," vertelde Poort, die in zorgvilla's is gespecialiseerd. "Wolbrand van der Vis, die ook het Haagse Hilton Hotel heeft ontworpen, is de architect.

INSCHRIJVING MASTERCLASSES CARE FOR PHARMACY GEOPEND!

11-06-2019 - Na het succes van afgelopen jaar, staan er ook in 2019 weer drie veelbelovende masterclasses van Care for Pharmacy op de agenda! De avonden zullen plaatsvinden op dinsdag 27 augustus, woensdag 11 september en donderdag 26 september, dit keer bij Van der Valk Hotel Breukelen. De inschrijving voor deze 3 avonden is inmiddels geopend via onze website.

In Between Cafe Maarssen Durf te zeggen hoe goed je bent

09-06-2019 - MAARSSEN > Op donderdag 13 juni is er weer Between Café in de bibliotheek in Maarssen-Dorp. Nancy Boot, sollicitatie- en loopbaancoach verzorgt de workshop: Durf jij te zeggen hoe goed je bent? Nancy stelt de vraag: welke successen heb jij geboekt? Wat zet je op je cv? Hoe omschrijf je dat? Onder de bezielende leiding van Nancy gaan we hiermee aan de slag. Het programma is als volgt: - 09.00 inloop met koffie en thee - 9.30 opening - 9.45 aanvang workshop - 10.30 pauze - 10.