Afdeling Vlieland

KHN afdelingsnieuws

Gratis training overvalpreventie op 9 april in Drachten

16-03-2018
-

Ook dit jaar organiseert Koninklijke Horeca Nederland in samenwerking met Chubb Fire & Security gratis trainingen op het gebied van overvalpreventie in de horeca. Deelnemers kunnen rekenen op concrete handvatten en tips voor in de dagelijkse praktijk. U bent van harte uitgenodigd!

Gratis workshops met als thema’s ‘gastvrijheid’ & ‘internationale gast’ KHN regio Friesland

27-02-2018
-

Workshops die (ook door KHN) aangeboden worden voor ondernemers in de gastvrijheidssector in maart 2018 met als thema’s ‘gastvrijheid’ & ‘internationale gast’.

Even voorstellen: nieuwe KHN-regiomanager Aly Meindertsma

01-02-2018
-

Graag stel ik mezelf aan u voor: mijn naam is Aly Meindertsma en per 1 februari 2018 ben ik uw contactpersoon bij uw branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland.  

Profilering als Familiebedrijf? Wat betekent dat en wat levert het op voor mijn bedrijf, gasten en familie?

30-01-2018
-

Binnenkort start er een project vanuit de Hogeschool Windesheim om te bekijken wat het familiebedrijven in de horeca kan opleveren om zich als familiebedrijf te profileren, hoe zij dat dan doen en wat de voor- en nadelen daarvan kunnen zijn. 

Roadshow LF2018 voor toerisme ondernemers!

26-10-2017
-

In 10 bijeenkomsten wordt de toeristische sector in Friesland bijgepraat over het Culturele Hoofdstad programma, wordt promotiemateriaal uitgedeeld en krijgt u tips om op het programma in te spelen.

Geert Bosman Meest Markante Horecaondernemer Regio Fryslan 2016/2017

25-10-2016
-

Geert Bosman dingt in januari 2017 mee naar de landelijke titel Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2016/2017

Verslag regiovergadering KHN Fryslân 26 mei jl.

14-06-2015
-

U kunt in bijgaand verslag lezen wat er besproken is. Klaas van den Berg van Merk Friesland heeft een presentatie gehouden over de stand van zaken en de plannen voor de toekomst na het vertrek van de directeur. De ledenraadsstukken en de domeinen waren ook onderwerp van gesprek. Voorts wordt u gevraagd om over een aantal zaken na te denken: hoofdelijke omslag, wat moet het doel zijn van de regio en welke criteria moet je hanteren voor het lidmaatschap van KHN.

Hoareka Fryslân: "Net bliid mei nije lûdsregels kafees"

29-05-2015
-

Brânzje-organisaasje Hoareka Fryslân is net bliid mei de nije rjochtlinen foar lûd út kafees dy't moandei presintearre binne troch de Nederlandse Stichting voor Geluidshinder. De nije rjochtlinen binne opset om't buorlju fan hoarekasaken in soad oerlêst hawwe fan de dreunende bastoanen. Yn it rapport stiet dat dy bastoanen sa fermindere wurde moatte dat it bûten it gebou net mear te hearren is. Neffens de Hoareka Fryslân is de oanbefelling te koart troch de bocht, want net alle kafees binne itselde.

Kascontrole Commissie regio Fryslân

27-05-2015
-

De regiovergadering van 26 mei 2015 is unaniem akkoord gegaan met het voorgestelde financiële regime. Dit betekent onder meer dat er een kascontrole-commissie ingesteld zal worden. 

Beleidsplan KHN Regio Fryslan 2015

21-04-2015
-

Bekijk het Beleidsplan van KHN Regio Fryslan 2015.

Lokaal horecanieuws in de media

[Foto's] Wad Lekkers, Harlingen

22-03-2018 - Van twee zaken een horecazaak maken en inrichten zodat het niet aan het oude doet denken. ESTIDA ontwierp voor Wad Lekkers in Harlingen een authentieke inrichting die praktisch was en een slimme routing kreeg. Wad Lekkers in Harlingen is een bijzondere horecagelegenheid. Het ligt tegenover de terminal voor de boot die reizigers naar Terschelling of Vlieland brengt.