Afdeling Vlieland

KHN afdelingsnieuws

Finalisten Meest Markante Horecaondernemer Fryslân bekend

11-06-2018
-

Drie horecaondernemers zijn genomineerd voor de finale van de regionale verkiezing Meest Markante Horecaondernemer Fryslân 2018/2019. De drie finalisten zijn: Siep de Vries van Hotel Restaurant De Stripe in Wijnjewoude, Ido Pranger en Sander Wijnstra van De Artisante in Dokkum en Erik Houter van Gestrand in Oost-Vlieland.

Voucherregeling MKB Fryslân 2018

03-04-2018
-

Groei verder met je bedrijf. Mkb’ers in de provincie Fryslân kunnen subsidie ontvangen voor het vergroten van hun kennisniveau op het gebied van bedrijfsontwikkeling, innovatie en strategische HR.

Even voorstellen: nieuwe KHN-regiomanager Aly Meindertsma

01-02-2018
-

Graag stel ik mezelf aan u voor: mijn naam is Aly Meindertsma en per 1 februari 2018 ben ik uw contactpersoon bij uw branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland.  

Profilering als Familiebedrijf? Wat betekent dat en wat levert het op voor mijn bedrijf, gasten en familie?

30-01-2018
-

Binnenkort start er een project vanuit de Hogeschool Windesheim om te bekijken wat het familiebedrijven in de horeca kan opleveren om zich als familiebedrijf te profileren, hoe zij dat dan doen en wat de voor- en nadelen daarvan kunnen zijn. 

Roadshow LF2018 voor toerisme ondernemers!

26-10-2017
-

In 10 bijeenkomsten wordt de toeristische sector in Friesland bijgepraat over het Culturele Hoofdstad programma, wordt promotiemateriaal uitgedeeld en krijgt u tips om op het programma in te spelen.

Lokaal horecanieuws in de media

Er zijn geen nieuwsberichten gevonden.