Gratis training overvalpreventie in de horeca

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Ook dit jaar organiseert KHN in samenwerking met Chubb Fire & Security gratis trainingen op het gebied van overvalpreventie in de horeca.

Voor wie

De training is bedoeld voor horecaondernemers en hun medewerkers.

Inhoud van de training

In de horeca is er een meer dan gemiddelde kans dat je in je werk te maken krijgt met een overval. Wil je in staat zijn daarop adequaat te reageren, dat wil zeggen effectief blijven handelen met jouw eigen veiligheid en die van anderen voor ogen? Wil je werken aan je zelfvertrouwen en mentale weerbaarheid? Dan is deze korte en intensieve training de juiste keuze.

Aan het einde van de training kunnen jouw medewerkers

  • In grote lijnen uitleggen hoe het angstsysteem werkt
  • Hun eigen angst herkennen en beheersen
  • Agressief gedrag herkennen en reduceren
  • Verbaal en non-verbaal communiceren onder druk
  • Volgens het geldende overvalprotocol werken
  • De belangrijkste fysieke kenmerken van een overvaller (onopvallend) opnemen 

Afmelden

Als je je aanmeldt, rekenen wij ook op je komst. Bij niet tijdige afmelding of no show brengen wij € 50 exclusief btw in rekening. Je kunt je tot uiterlijk twee werkdagen van tevoren per e-mail afmelden bij khncursussen@khn.nl.

Korting op veiligheidsmaatregelingen en -producten

Wist je overigens dat Koninklijke Horeca Nederland haar leden ook korting kan aanbieden op diverse veiligheidsmaatregelen? Kijk voor een overzicht van deze en andere voordelen op khn.nl/ledenvoordelen.

Kosten & betaling

De training word je gratis aangeboden voor maximaal 2 personen per bedrijf.

Aanmelden, data en locaties
Data van deze training zijn nog niet bekend. Houd deze pagina in de gaten.

Er zijn geen cursussen gevonden.
Terug
Doe de Personeelsscan
Meer cursussen
Horeca Maatwerk

Horeca Maatwerk cursussen en trainingen worden aangeboden door KHN en georganiseerd door Horeca Maatwerk. Horeca Maatwerk is nauw verbonden aan KHN. Voor deze cursussen ontvangt u een factuur van Horeca Maatwerk.