Afdeling West-Friesland

KHN afdelingsnieuws

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 23 september in Alkmaar

12-08-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Breng gratis je evenement of nieuws onder de aandacht via Holland boven Amsterdam

28-06-2019
-

De destinatie marketingorganisatie Holland boven Amsterdam (HbA) houdt zich bezig met marketing en promotie van het gebied Noord-Holland Noord om bezoekers uit andere regio’s te verleiden in onze regio te verblijven. Het budget voor marketingacties wordt door 17 gemeenten beschikbaar gesteld.

Succesvolle kick-off Horeca Academie Noord-Holland-Noord

23-05-2019
-

Op dinsdag 21 mei vond de kick-off plaats van de Horeca Academie Noord-Holland-Noord tijdens een geslaagde middag met een goede opkomst van diverse horecaondernemers en andere belanghebbenden.

In 9 stappen naar Excellent cameratoezicht via de gratis scan voor ondernemers in Noord-Holland

26-03-2019
-

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen camera’s in Nederland zijn. Camera’s om ondernemers, burgers en hun eigendommen te beschermen. In meer dan de helft van de gevallen blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze daardoor niet door de politie worden gebruikt om daders op te sporen.

Politiek en horeca Noord-Holland: het is tijd dat er één overheidsloket voor strandondernemers komt

08-03-2019
-

Er moet zo snel mogelijk één loket komen waar strandondernemers in Noord-Holland al hun vergunningen kunnen regelen. Daarmee moet er een eind komen aan de wirwar van overheidsloketten waar strandondernemers nu mee te maken hebben. Dit was één van de uitkomsten van het politieke debat dat KHN Noord-Holland dinsdagavond 6 maart in De Nadorst in Blokker organiseerde.

Provinciale Staten op de hoogte gebracht van belang van de horeca

13-12-2018
-

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen 2019 heeft KHN Noord-Holland een brief naar de partijen binnen de provincie Noord-Holland gestuurd om een aantal belangrijke zaken onder hun aandacht te brengen. Het gaat om onderwerpen die van belang zijn voor horecaondernemers in de provincie Noord-Holland.

Even voorstellen: nieuwe KHN-regiomanager Ramesh Jongens

03-12-2018
-

Graag stel ik mezelf aan u voor: mijn naam is Ramesh Jongens en per 3 december 2018 ben ik uw contactpersoon bij uw branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland.

Nick Driehuis van The Beach in Aalsmeer tapt de mooiste bieren van regio Noord-Holland

13-11-2018
-

Op de regionale tapwedstrijd in de Brafoer in Beverwijk op maandag 12 november

KHN: Voorstel verhoging toeristenbelasting Amsterdam te gek voor woorden

15-05-2017
-

De Amsterdamse wethouder Abdeluheb Choho (D66) wil dat de toeristenbelasting in de stad drastisch omhoog gaat naar 15% (nu 5%) van elke overnachting. KHN vindt deze verhoging van de toeristenbelasting te gek voor woorden.

Lokaal horecanieuws in de media

Dirk-Jan wel, maar Jan-Dirk niet welkom op Dirkendag: "Er zijn grenzen"

17-08-2019 - Dirken dirken zich nauwelijks op voor de jaarlijkse Dirkendag. Oké, er zijn uitzonderingen, want ook Dirkjes waren vandaag van harte welkom in café Tante Pietje in Den Oever.

Alle Dirken verzamelen!

17-08-2019 - Vandaag, 17 augustus, is het Dirkendag, een jaarlijks terugkerend verschijnsel in café Tantje Pietje in Den Oever. Alleen Dirken, Dirkjes en Dirk-Jannen (Jan-Dirken dan weer niet) zijn welkom in het bruine café, dat binnen afzienbare tijd verandert in een uitpuilende kroeg vol vrolijke Dirken die zich tegoed doen aan bier en haring. Het vermaarde feest wordt volgens de organisatie - de 'Dirkteur' - al meer dan dertig jaar 'niet georganiseerd'.

Tweede leven oude coupuredeuren

17-08-2019 - DEN OEVER De deuren van de oude coupure, die vorig jaar in verband met de dijkversterking werd vervangen, zijn teruggekeerd in een nieuwe functie. Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier heeft ze teruggeplaatst als ornament bij de entree van Den Oever, op de hoek van de Havenweg en de Oeverdijk. De deuren staan naast de reusachtige basaltsteen, die daar werd neergezet in opdracht van de gebroeders Boersen, ter gelegenheid van de opening van hun restaurant Basalt op het Haventerrein in 1992.