Afdeling West-Friesland

KHN afdelingsnieuws

Leuke workshops voor praktijkbegeleiders op het Horizon in Heerhugowaard

19-04-2019
-

Ook dit jaar organiseert het Horizon college ‘Horizon Plaza’. Horizon Plaza is een evenement voor praktijkopleiders die de studenten begeleiden bij het aanleren van de beroepspraktijkvorming (BPV). Met dit evenement wil het Horizon college jou als praktijkopleider bedanken voor jouw passie, inzet en toewijding om samen met het onderwijs de vakmensen te vormen die in de toekomst nodig zijn.

Workshop Dossieropbouw en ontslag (halve dag) 27 mei in Heemskerk

11-04-2019
-

Je wilt een goede werkgever zijn en tegelijkertijd voorbereid zijn als je tot ontslag wilt overgaan. Tijdens de workshop Dossieropbouw en ontslag leer je in een halve dag meer over de eisen die gesteld worden aan het personeelsdossier. En je weet welke acties je moet ondernemen voordat je tot ontslag kan overgaan.

Cursus Marketing in de horeca (1 dag) 14 mei in Bloemendaal

02-04-2019
-

Je wilt je vaste gasten binden en nieuwe gasten verleiden om voor jou te kiezen. Maar hoe doe je dat in een wereld met een enorm horeca-aanbod? Met deze cursus weet je hoe je verschillende marketingmiddelen inzet om bekende en nieuwe gasten naar jouw horecabedrijf te trekken.

In 9 stappen naar Excellent cameratoezicht via de gratis scan voor ondernemers in Noord-Holland

26-03-2019
-

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen camera’s in Nederland zijn. Camera’s om ondernemers, burgers en hun eigendommen te beschermen. In meer dan de helft van de gevallen blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze daardoor niet door de politie worden gebruikt om daders op te sporen.

Gratis training overvalpreventie in de horeca 7 mei in Castricum

25-03-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Politiek en horeca Noord-Holland: het is tijd dat er één overheidsloket voor strandondernemers komt

08-03-2019
-

Er moet zo snel mogelijk één loket komen waar strandondernemers in Noord-Holland al hun vergunningen kunnen regelen. Daarmee moet er een eind komen aan de wirwar van overheidsloketten waar strandondernemers nu mee te maken hebben. Dit was één van de uitkomsten van het politieke debat dat KHN Noord-Holland dinsdagavond 6 maart in De Nadorst in Blokker organiseerde.

Koopstroomonderzoek 2018: Online shoppen vooral effect op middelgrote centra

15-02-2019
-

Het aantal mensen dat online winkelt, blijft nog steeds toenemen. Dat heeft met name effect op middelgrote winkelcentra. Winkels in deze gebieden zien hun omzet teruglopen. Dat is een van de conclusies uit het ‘Randstad Koopstromenonderzoek 2018’. Opvallend is dat de grote centra hun positie juist verstevigen.

Veel ideeën voor arbeidsmarkt in de Kop van Noord-Holland

14-02-2019
-

Tijdens een drukbezochte bijeenkomst van het Groot Bestuurlijk Overleg (GBO) op vrijdag 8 februari zijn ruim 120 deelnemers met elkaar aan de slag gegaan met actuele vraagstukken op het gebied van werk. Dat heeft een aantal goeie ideeën opgeleverd. Het winnende team met het beste idee van een Talent Adoptieplan (TAP) verdient de enorme wisselbeker.

Notulen algemene ledenvergadering KHN West Friesland 4 februari 2019

08-02-2019
-

4 februari was de algemene ledenvergadering met aansluitend een uitje naar Volendam.

Provinciale Staten op de hoogte gebracht van belang van de horeca

13-12-2018
-

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen 2019 heeft KHN Noord-Holland een brief naar de partijen binnen de provincie Noord-Holland gestuurd om een aantal belangrijke zaken onder hun aandacht te brengen. Het gaat om onderwerpen die van belang zijn voor horecaondernemers in de provincie Noord-Holland.

Lokaal horecanieuws in de media

Vertrektijden reisje naar Afsluitdijk

19-04-2019 - WIERINGEN - De Wieringer Activiteitenvereniging organiseert op donderdag 25 april een reisje naar het Waddencenter op de Afsluitdijk en naar Joure. De vertrektijden zijn als volgt: voormalige Spar winkel Westerland om 9.00 uur, Hippo t Hoekje om 9.05 uur en Noorderlicht 9.10 uur. Den Oever bij de molen om 9.15 uur en bij hotel Zomerdijk om 9.20 uur. Voor informatie bel Nel Boogaard 0227592551.

Terugkoppeling werkconferentie

18-04-2019 - Op de laatste dag van februari van dit jaar heeft u deelgenomen aan de werkconferentie waterrecreatie Holland boven Amsterdam bij restaurant De Rijd in Nieuwe Niedorp.