Afdeling Winterswijk

KHN afdelingsnieuws

Training Effectief communiceren met jouw medewerkers (1 dag) op 20 mei in Zwolle

08-04-2019
-

Wat is jouw visie als werkgever en wat verwacht je van jouw medewerkers? Hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap goed overkomt bij je medewerkers? Hoe bereid je een functionerings- of slecht nieuwsgesprek voor?

Basistraining Bhv en E-learning op 8 mei in Arnhem

05-04-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Gastvrijheidscursus: Hoe krijg ik positieve reviews (halve dag) op 14 mei in Zwolle

01-04-2019
-

Je wilt dat je gasten een optimale gastvrijheids-beleving ervaren binnen jouw bedrijf. Dan is de kans immers groot dat zij een positieve recensie achterlaten. Hoe kun je hiervoor zorgen? In deze training leer je te kijken door de ogen van je gast zodat je hun ervaring kunt verbeteren.

Gratis training overvalpreventie in de horeca op 13 mei in Tiel

01-04-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

De Achterhoek onderneemt duurzaam

21-03-2019
-

2019 is ook voor AOD goed van start. De projectgroepen van verschillende gemeentes hebben hun plannen voor dit jaar bepaald en de ambassadeurs van het project zijn bijgepraat. Het project is klaar voor een tandje extra in deze nieuwe fase. Daarnaast is een nieuwe website in de maak. Alles om ook de komende periode nog meer ondernemers op weg te helpen naar meer winst met minder energie.

Estée Strooker gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland

04-06-2018
-

Maandag 4 juni is Estée Strooker van ’t Amusement en eetwinkel STROOM in Arnhem gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland.

Lokaal horecanieuws in de media

Fiets mee met de KWOV geslaagd initiatief

17-04-2019 - Winterswijk - Fiets mee met de KWOV. Een briljant idee, een gouden combinatie van zeven enthousiaste mensen en de KWOV fietsdag was geboren. De datum werd gepland, de routes uitgestippeld, pauzelocaties gevonden, muziekgroepjes gemaakt, catering geregeld en zo kon op 14 april de eerste KWOV fietsdag plaatsvinden. Er waren maar liefst 122 inschrijvingen en daarnaast waren er nog passanten die aan kwamen op de pauzeplekken omdat het er zo gezellig was.

Koningsdag rockt bij Café De Boemel

16-04-2019 - Winterswijk - Café De Boemel viert Koningsdag ook dit jaar weer op geheel eigen wijze. Net als in voorgaande jaren staat De Boemel weer garant voor een stevige portie rockmuziek. Maar liefst 3 bands gaan er samen met het publiek een gezellige, muzikale koningsdag van maken. Rond 15:00 uur wordt de middag geopend met De Bosban, een gezellige cover band die is voortgekomen uit een spin-off van de historisch vooral in Aalten bekende band Les Doremi/Daybreak.

Lopen van Hamburg naar Rotterdam: 'De inzet wordt enorm gewaardeerd'

16-04-2019 - In 2016 schreef het team 100%running uit Winterswijk zich in voor de sponsorloop van Hamburg naar Rotterdam. Ook dit Pinksterweekend gaat het team voor de vierde keer de uitdaging aan. Met acht lopers wordt 565 kilometer afgelegd. In totaal is een team van zo'n vijfentwintig personen actief: voor het vervoer, de catering, de sportverzorging, begeleidende fietsers en uiteraard de lopers. Doel is het ophalen van sponsorgeld.