Over Koninklijke Horeca Nederland

KHN is dé branchevereniging voor de horeca in ons Koninkrijk en behartigt de belangen van horecaondernemers o.a. als het gaat om coronaherstel, eerlijk speelveld, maatschappelijk verantwoord ondernemen, arbeidswetgeving en beroepsonderwijs. We zetten ons in voor minder regeldruk en meer ondernemen.

Als horecaondernemer profiteer jij van de kennis en expertise van KHN. Of je nu een nieuw bedrijf aan het opstarten bent, aan uitbreiding denkt of misschien wel aan bedrijfsbeëindiging; KHN staat voor je klaar.

Vanaf nu kan jij, als horecaondernemer in de sector overnachten, eten, drinken, fastservice, daghoreca of vrije tijd, je aansluiten bij onze KHN-Afdeling Curaçao. Interesse in een lidmaatschap of een andere vraag aan KHN? Neem via onderstaande button contact met ons op.

Contact Curaçao

Contactgegevens

Regiomanager Curaçao:

Ulrich de Windt
u.dewindt@khn.nl
+5999 5250403

KHN 07

Belangenbehartiging voor de horeca

Als brancheorganisatie maken we ons hard voor jouw belangen als horecaondernemer. We werken samen met relevante overheden met als inzet een optimaal ondernemingsklimaat voor de horeca.

Meer over lobby
KHN-Advies-horeca

Persoonlijk advies

Krijg snel antwoord op al jouw horeca gerelateerde vragen. Onze adviseurs hebben veel ervaring, kennis en informatie over onder andere arbeidsvoorwaarden, arbeidsrecht en wet- en regelgeving.

Meer over advies
Curacao

Horecanieuws Curaçao

Op het eiland zet KHN zich in voor een optimaal ondernemingsklimaat voor de horeca en het professionaliseren van de sector. Lees hier het laatste lokale horecanieuws van Curaçao!

Meer over nieuws
Horecamedewerker met kassa

Ledenvoordelen Curaçao

Bij KHN ledenvoordeel-partners profiteer je van gunstige prijzen en voorwaarden. Lid zijn levert je daarom direct voordeel op.

Alle ledenvoordelen
Curacao training bartender

Trainingen

Blijven investeren in je eigen ontwikkeling en die van je medewerkers is erg belangrijk. Via Koninklijke Horeca Nederland kun je daarom verschillende trainingen volgen tegen een zeer voordelig tarief.

Meer over trainingen
Welkom nieuw lid ledenvoordelen

Lidmaatschappen Curaçao

Bekijk hier de lidmaatschapstarieven van KHN. Ben je op dit moment lid van de CRA? Dan wordt jouw lidmaatschap automatisch overgezet naar een KHN-lidmaatschap*.

Meer over tarieven
KHN Curacao bestuur 2024uitnodiging 002

Bestuur Curaçao

KHN Curaçao wordt bestuurd door een dagelijks bestuur van enthousiaste en betrokken horecaondernemers.

Meer over bestuur