Voor feesten zonder zorgen

Clubs, barren en evenementenlocaties geven aan sociale veiligheid belangrijk te vinden. Om een veilige omgeving te creëren is het nodig om over de juiste kennis en tools te beschikken. We bieden daarom in samenwerking met IVY by Sexmatters een training ‘Safer Clubbing’ aan. Een programma dat handvatten biedt aan horeca- en nachtpersoneel om preventief en de-escalerend te handelen in ongewenste situaties. Met als doel een sociaal veiligere en inclusievere plek creëren in het nachtleven.

Duur: Een dagdeel 3 uur
Doelgroep: De training is bedoeld voor werknemers van uitgaansgelegenheden die te maken kunnen krijgen met ongewenste situaties, zoals discriminatie en (seksueel) grensoverschrijdend gedrag.

Inhoud

Tijdens de training wordt onder andere gesproken over het creëren van een veilige sfeer voor werknemers en bezoekers en over hoe je grote en kleine onveilige situaties kan de-escaleren. Hoe grijp je bijvoorbeeld in wanneer een situatie uit de hand loopt en hoe ga je ermee om op het moment dat er iets gebeurt? En hoe laat je bezoekers weten dat jij er bent voor hun sociale veiligheid? Er is ruimte om ervaringen te delen en oplossingen aan te dragen. De training duurt 3 uur en wordt gegeven door twee trainers.

Aanmelden, informatie en/of vragen

Op dit moment bieden we deze training alleen als in-company maatwerk training (Nederlands of Engels) voor minimaal 10 - maximaal 25 deelnemers aan. Wanneer je een prijsopgave of meer informatie wilt, neem dan contact met ons op via khncursussen@khn.nl of bel naar 0348 48 97 76.

Deze training zullen we in het najaar in ons programma inplannen. Indien je interesse hebt, laat het ons dan weten, zodra we een datum hebben gepland ontvang je persoonlijk bericht.

Annuleringsvoorwaarden

Als horecaondernemer weet je als geen ander dat lastminute-afzeggingen vaak tot onnodige kosten leiden. Daarom heeft KHN een annuleringsregeling die geldt bij inschrijving voor cursussen, workshops en trainingen. Zorg dat je op de hoogte bent van onze annuleringsvoorwaarden.

Let op! Deze training is exclusief voor leden van KHN Amsterdam en directie omgeving. Indien je niet binnen deze doelgroep valt, kun je een e-mail sturen, je wordt dan op de wachtlijst geplaatst.

Meer cursussen in Amsterdam