Meld jouw bedrijf aan en laat zien hoe mooi de horeca is! Zet jouw deuren open op 20 maart 2024.

De horeca groeit, het aantal vacatures in de horeca groeit mee en de arbeidsmarkt is krap. Veel horecaondernemers in onze regio hebben daarom problemen met het werven en behouden van personeel. En daardoor is de druk hoog. KHN zet zich daarom in om het imago van werken in de horeca te verbeteren en onze branche weer op de kaart te zetten als de branche om in te werken. Daarom organiseert KHN Gelderland op 20 maart 2024 de tweede editie van de Gelderse Open Horecadag.

Tijdens de Gelderse Open Horecadag zetten diverse Gelderse horecabedrijven hun deuren open om familieleden, scholieren, studenten, herintreders en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een letterlijk kijkje in de keuken te geven. Zo kunnen ze ervaren, zien, proeven en voelen hoe het is om in de horeca te werken. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld meekijken in de keuken van een restaurant, of achter de bar leren hoe ze als een ware barista de perfecte cappuccino kunnen maken. Kortom: een unieke kans om ze kennis te maken met deze prachtige branche in onze provincie.

Online

Naast de mogelijkheid om binnen te stappen in diverse Gelderse horecazaken, kun je online ook een kijkje in de keuken nemen tijdens de Gelderse Open Horecadag. Op verschillende social media, zoals Instagram, Facebook en TikTok, laat de organisatie van de Gelderse Open Horecadag zien hoe veelzijdig en leuk werken in de horeca is.

Samenwerking

Bij het organiseren van de Gelderse Open Horecadag werkt KHN samen met onder andere middelbare scholen, horecaopleidingen, organisaties voor werkzoekenden en de Week van de Horeca. Door krachten te bundelen staan we sterker en kunnen we van deze dagen een groot succes maken.

Kom jij ook op 20 maart 2024?

Ambieer jij een carrière in deze sector of ben je nieuwsgierig wat de horeca je allemaal te bieden heeft? Dan zien we jou graag in maart tijdens de Gelderse Open Horecadag. Aanmelden is niet nodig, je kunt vrijblijvend langskomen. De deelnemende bedrijven staan onderaan en laat je inspireren en enthousiasmeren.

Meld jouw bedrijf aan

Wil jij als ondernemer samen met jouw medewerkers een inkijkje geven in jullie werk in de horeca? Meld jouw bedrijf aan via de link hieronder en zet jouw deuren open tijdens de Gelderse Open Horecadag. Aan deelname zijn geen kosten verbonden, maar het is aan jou als ondernemer om er een leuke dag van te maken en jouw bezoekers te enthousiasmeren. Uiteraard kunnen we je daarbij helpen. Meld je aan, dan ontvang je binnen afzienbare tijd de benodigde extra informatie en promotiemateriaal. Voor verdere vragen neem gerust contact met je regiomanager op.

Meld je hier aan

Bedrijven die hun deuren open stellen op 20 maart 2024: