Word lid van KHN!

Als drukbezette horecaondernemer wil je jouw tijd aan de juiste zaken besteden. Dan is het fijn om terug te kunnen vallen op adviseurs die jouw taal spreken en op de hoogte te blijven van alle relevante ontwikkelingen in de branche. Zo kun jij je concentreren op ondernemen!

Ondernemers met meerdere bedrijven profiteren van collectiviteitskorting

Heb je meer dan één vestiging? Dan krijg je voor elke vestiging 25% korting op de contributiefactuur, op voorwaarde dat je met alle vestigingen lid bent. Voor meer informatie over ketens (vanaf 10 bedrijven) kun je contact opnemen met ledenwerving via ledenwerving@khn.nl

Lidmaatschap

Bovenop de contributie voor KHN zijn er zo’n 40 afdelingen die een extra hoofdelijke omslag vragen voor extra activiteiten in die afdeling, hiervoor is goedkeuring gevraagd op de algemene ledenvergadering, zie hier welke afdelingen dit betreft.


Jouw bedrijfsgegevensVestigingsadres
Jouw betaalgegevens, kortingsregelingen en overige

KHN werkt uitsluitend met automatische incasso, waarvoor een machtiging afgegeven moet worden (vul een machtigingskaart in).Details

* = verplicht invulveld

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens