Nicole van Rijen is met haar bedrijf Jolly Jester in Rijsbergen 25 jaar lid van Koninklijke Horeca Nederland. Een heugelijk feit en felicitaties waard!

“Er komen geen jaren meer bij”, zei Nicole “want Dimphie gaat de zaak overnemen.”
Dimphie Koeken (25 jaar) is een jongedame met een sprankelende persoonlijkheid en dat is maar goed ook, want het bedrijf is een feestcafé. “Ik sta te trappelen om te gaan beginnen. Ik neem het over per 1 oktober. Ik werk heel mijn leven al in de horeca en toen ik deze kans kreeg, sprong ik een gat in de lucht. Ik verander nagenoeg niets. Nou ja, de naam wel. Dat wordt Jolly 2.0. Het is en blijft een plek voor feesten en borrels waar je echt Bourgondisch kunt genieten. Ik hoop hier ook het 25-jarig lidmaatschap van KHN te halen. Dat zou me trots maken”. Nicole beaamt dat. “Als er iemand kans van slagen heeft onze zaak succesvol door te zetten, dan is Dimphie het wel.” Ze kan altijd bij me terecht voor raad en advies.”
Nicole zal niet in een zwart gat vallen nadat ze de zaak heeft overgedragen. “De zaak was drie dagen in de week open, de overige dagen werkte ik in de zorg. Dat blijf ik doen. Ik werk op de dagbesteding en bezorg de bewoners een leuke dag. In dat opzicht is er wel een paralel te trekken met de horeca en de zorg voor de gasten die je hebt. Het waren 25 prachtige jaren, de komende 25 jaar zijn voor Dimphie. We wensen haar alle succes!”.
Daar sluit Koninklijke Horeca Nederland zich uiteraard bij aan.