Op dinsdag 9 en op donderdag 18 april organiseert Midden-Limburg Bereikbaar bij de Limburgse Werkgevers Vereniging (Godsweerdersingel 77) in Roermond samen met Rijkswaterstaat een tweetal identieke informatiebijeenkomsten gewijd aan de A73 tunnelrenovatie.

Midden-Limburg Bereikbaar heeft het bestuur gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

A73 Tunnelrenovatie in 2024

Rijkswaterstaat start dit voorjaar de tweede fase van het groot onderhoud aan de Roertunnel en de Tunnel Swalmen (A73). In 2023 vond het eerste deel van de werkzaamheden plaats en dit jaar wordt het renovatiewerk afgerond. De A73 Combinatie Croonwolter&dros - Ballast Nedam Infra v.o.f. voert het werk uit. Met deze renovatie wordt de beschikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid van de tunnels op de lange termijn gewaarborgd. Graag nodigen we uit voor de informatiebijeenkomsten in april.

Uitnodiging informatiebijeenkomsten april

Verkeershinder is niet te voorkomen door de A73 Tunnelrenovatie en mogelijk heeft dat gevolgen voor uw personeel (woon-werkverkeer) en uw goederenvervoer. Daarom nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan de informatiebijeenkomsten op dinsdag 9 of donderdag 18 april bij de LWV in Roermond. Wij informeren u graag over de planning, impact en alternatieven en onze makelaars staan voor u klaar, zodat u goed voorbereid bent en tijdig kunt anticiperen. Check het hele programma en meld u direct aan via deze aanmeldlink!

Bekijk hier de volledige uitnodiging.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens