Op 25 november presenteerde Marketing Zaanstreek haar activiteitenplan voor 2022 in de Stoomhal in Wormer. Kon je niet aanwezig zijn of wil je de activiteiten op je gemak nog even doornemen om te kijken waar we elkaar kunnen versterken?

Bekijk dan het Activiteitenplan 2022 van Zaans.nl.

Dit bericht was te lezen in de nieuwsbrief van Zaanstad Marketing 'Zaans' net zoals onderstaande punten:

Zaanstore succes

Voor diverse Zaanse bedrijven, van groot tot klein, heeft de Zaanstore afgelopen decemberperiode mooie pakketten samengesteld als blijk van waardering voor personeel en/of relaties. De pakketten waren gevuld met écht Zaanse streekproducten, maar bijvoorbeeld ook de mooiste wandelroutes van de streek.

Ga erop uit

De Zaanstreek zit nog deels op slot, maar dat betekent niet dat je niets meer kunt ondernemen. We motiveren de bezoeker en bewoner op avontuur te gaan. Natuur én stad, erfgoed én verrassende, nieuwe initiatieven...in de Zaanstreek valt zoveel te ontdekken dat je haast niet weet waar te beginnen. Op Zaans.nl vind je verschillende routes, vol inspiratie.

Wil je de nieuwsbrief ook ontvangen? Meld je aan via www.zaans.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens