We nodigen jullie van harte uit voor onze Koffieochtend op maandag 22 april 2024. Zo kunnen we elkaar weer even spreken en kunnen jullie het bestuur van alles vragen.

Op deze ochtend beginnen we met het jubileumjaar van de afdeling, want op dinsdag 1 april 2025 bestaat de vereniging 125 jaar. We willen dit een heel jaar vieren o.a. met een boek, een feest, een inspiratietocht, maar vooral vieren met de leden. We horen op de Koffieochtend graag wat jullie in dit jaar willen doen.

Ook maken we gebruik van de gelegenheid om de nieuwe kamers van het Hampshire Hotel te bewonderen. Na maanden van hard werken is de verbouwing klaar en kunnen jullie het resultaat zien. Dus maak je agenda vrij en kom naar de Koffieochtend.

Wanneer: Maandag 22 april 2024
Tijd: 10:00 tot 12:00 uur
Waar: Hampshire Hotel Delft, Koepoortplaats 3 in Delft
Voor wie: voor alle leden van de KHN afdeling Delft (2 personen per lidmaatschap)

Agenda
*
Opening door de voorzitter
*
Aftrap jubileumjaar: 125 jaar horecaverenging Delft
*
Presentatie duurzame inkoop
*
Rondvraag
* Rondleiding nieuwe kamers van het hotel
*
Netwerken

  Aanmelden
  We geven onze collega van het Hampshire Hotel graag door met hoeveel leden we ongeveer zullen komen, dus vragen we iedereen zich aan te melden via delft@khn.nl.

  Graag tot dan!

  PS: noteer nu alvast dinsdag 1 april 2025 (geen grap) in je agenda voor een geweldig jubileumfeest.

  Direct advies nodig?

  We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

  Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

  Contactgegevens