Op dinsdag 16 november vond de ALV plaats van KHN Maas en Niers. Voor de goedkeuring van de statuten hebben wij jouw stem nodig. Meld je aan voor de nieuwe bijeenkomst!

Het bestuur informeert jou later nog nader over deze vergadering, maar op de agenda stond onder andere een statutenwijziging omdat ook de statuten van het landelijk bestuur gewijzigd zijn.

Aanpassing statuten

Voor de goedkeuring hiervan dient minimaal twee derde van alle leden aanwezig te zijn, die waren er helaas niet. Binnen 4 weken moet er een nieuwe vergadering gehouden worden om de statuten goed te keuren. Deze bijzondere ALV zal daarom gehouden worden op maandag 13 december aanstaande om 11.00 uur bij Jachthut Op den Hamer (Twistedenerweg 2, 5856 CK) in Wellerlooi.

Enige agendapunt zal zijn de wijziging van deze statuten. De goed te keuren statuten liggen dan ook ter inzage. Wanneer je deze eerder wilt ontvangen kun je dat aangeven bij je aanmelding voor de vergadering.

Aanmelden

Wil je via maasenniers@khn.nl even laten weten als je deze vergadering bij wilt wonen?

Graag tot maandag 13 december!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens