Eerder dit jaar hebben we een inventarisatie gegaan of het samenvoegen afdeling KHN Reusel de Mierden en de ondernemers in de gemeente Bladel.

Hier werd positief op gereageerd en daarom zullen we dit op 9 november 2021 formaliseren.

Zet het alvast in jouw agenda.

Wanneer: 9 november 2021
Tijd: 10.00 uur tot max 12.00 uur
Waar: Hof Cleyn Mierde, Dorpsplein 20, 5094 GJ Lage Mierde

Ron Visser, Dick van Gerwen en Agnes van Baest willen dit gezamenlijk oppakken en stellen zich dan ook graag aan u voor.

Ron Visser

“Samen op pad naar actieve streekbeleving” dat was ons motto, inmiddels 10 jaar geleden, bij het starten van KHN afdeling Reusel-De Mierden. We hebben echt meters gemaakt als het gaat om een gelijk speelveld. Samen met de agrarische ondernemers in het buitengebied hebben we werk gemaakt van onze streekbeleving. Daarnaast ingezet op handhaving van “hot spots” daar waar het oneigenlijk schenken van alcohol echt niet mag.

Samen betekent over de gemeentegrens heenkijken en werken aan een gedeelde agenda. Daar vinden wij elkaar als horecaondernemers samen met Bladel. Dat enthousiasme willen wij graag formaliseren binnen de nieuw op te richten afdeling KHN Bladel en Reusel-De Mierden.

Toeristische productontwikkeling heeft geleid tot meertalige informatie over de Brabantse Kempen. Deze manier van werken zorgt voor een bestuurlijke inzet waar je energie van krijgt. Zelf ben ik sinds 1990 horecaondernemer van Hof Cleyn Mierde aan het Dorpsplein in Lage Mierde.

Ron Visser
Voorzitter KHN afdeling Reusel-De Mierden

Agnes van Baest

Mijn naam is Agnes van Baest en ik neem deel aan het bestuur via café 'T Snipke te Bladel. Ik wilde mij graag aansluiten bij het bestuur om de informatievoorziening duidelijker te laten verlopen en om uiteraard de omstandigheden voor de horeca zaken in onze gemeente te verbeteren.

Ik kijk ernaar uit om gezamelijk iets op te gaan zetten waar alle horeca uit onze gemeente(n) van kunnen profiteren.

Ik kijk ernaar uit om jullie allen persoonlijke te ontmoeten bij de ALV. Tot dan!

Dick van Gerwen

Hallo, Ik ben Dick van Gerwen en eigenaar van Liberty Foodbar aan de markt in Bladel. Naast deze moderne bar/restaurant, ben ik ook nog eigenaar van de Jumbo in Hapert en samen met 2 compagnons van Liberty Craft Beer; een craft brewery die vanuit Liberty Foodbar het levenslicht heeft gezien in 2020. Mijn passie is eten en drinken in de ondernemende zin van het woord en daarnaast houd ik erg van nieuwe dingen organiseren en samenwerken met diverse partijen om iets voor elkaar te krijgen. Vandaar ook dat ik me beschikbaar stel voor het bestuur van de op te richten afdeling Bladel, Reusel- De Mierden, om vanuit mijn netwerk meer gedaan te krijgen voor het collectief aan horeca in onze mooie gemeentes/De Kempen.

Eventuele namen van (tegen-)kandidaten voor de functie van voorzitter, secretaris of penningmeester kunnen worden ingediend via m.reijers@khn.nl tot 7 (zeven) dagen voor de vergadering. Kandidaatstelling dient schriftelijk te geschieden en bekrachtigd te zijn door de handtekening van minimaal 5 (vijf) stemgerechtigde leden.

Aan of afmelden kan via https://forms.gle/Qa4kunzTyqoyWcnf7

Mocht je interesse hebben in een bestuursfunctie, dan horen we dit uiteraard ook graag. Aanmeldingen mogen naar m.reijers@khn.nl


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens